HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
hírek

Szombaton rendőrnap

2018. április 19. (csütörtök) 16:40
 
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság és a Miskolci Rendészeti Szakgimnázium április 21-én, szombaton tartja a Rendőrség Napja alkalmából szervezett ünnepségét.

A látogatók különböző imitált rendőri intézkedéseknek, látványosbemut atóknak, veszélyes szituációkat prezentáló helyzeteknek lehetnek szem- és fültanúi, melyen felül saját kezükkel is kipróbálhatják milyen abűnügyi technikusok munkája. További ízelítő a rendőrnapi programból:kutyás, motoros és fegyverzettechnikai bemuta tó, baleset- ésbűnmegelőzési ismertető, technikai kiállítás.
 
Az érdeklődők a különböző rendőr- szakmai ismereteken és ajánlásokontúl első kézből megtudhatják azt is, hogyan válhatnak az ország legnagyobb rendészeti szervének tagjává. A toborzó tevékenységetkiegészíti az úgynevezett „BIKESAFE” program is, aminek keretében a kerékpárral érkezők ingyenesen regisztrálhatják kétkerekűiket a rendőrség központi adatbázisában.

A rendőrség munkáját megismerni kívánókat és a rendőri hivatás irántérdeklődőket egyaránt várjuk a Rendőrség Napja alkalmából.

Időpont: 2018. április 21-én 9 óra és 13 óra között
Helyszín: Miskolci Rendészeti Szakgimnázium (Miskolc, Szentpéteri kapu 78.)

Vissza