HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
hírek

Szombaton indul a miskolci strandszezon!

2018. április 25. (szerda) 23:21
 
Kedden a Tapolcai Barlangfürdő területén megrendezett sajtótájékoztatón Scheitzner Beáta, a Miskolci Turisztikai Kft. ügyvezetője bejelentette, hogy április 28-tól már kültéri medencékkel is várják a strandolni vágyó vendégeket!

A Miskolctapolca Barlangfürdőben a tavifürdő élménymedence, a kagylómedence, az úszómedence várja a kikapcsolódni vágyókat, a legkisebbeknek pedig két gyermekmedence nyújt szórakozási lehetőséget. Az anyák napi nyereményjáték jelenleg is zajlik a Barlangfürdő Facebook oldalán, ahol a játékosok édesanyjukkal vagy gyermekükkel készített képeiket tölthetik fel. Május 1-jén 2-2 belépőt sorsolnak ki mindhárom fürdőbe azok között, aki feltöltötték fotóikat.

[1_960] IMG_6782.jpg

A Miskolctapolcai Strandfürdőben nyári szezonban a kültéri úszómedence is elérhető és ugyanitt Vízipók sporttábor indul júliusban.

[2_960] IMG_6680_2.jpg

Scheitzner Beáta, a Miskolci Turisztikai Kft. ügyvezetője

A Selyemréti Strandfürdő egész évben üzemelő úszó- és dögönyöző medencéje mellett április 28-ától az ülőmedencét, a torna- és tanmedencét is megnyitják. Május 5-én, frissítő sportprogramokkal, masszázs- és szauna élményekkel várják a vendégeket. A Magyar Vöröskereszt közreműködésével ezen a napon véradás is lesz, a véradók napi belépőjegyet kapnak.

További képek: https://www.facebook.com/pg/kulcs.kozeletkulturacsalad/photos/?tab=album&album_id=2211263112436202

(Kulcs Magazin)

Vissza