2018.május.10 (csütörtök) A helyszínen elvették a jogsit

A helyszínen elvették a jogsit

Négy ittas sofőrrel szemben élt vádemelési javaslattal a Miskolci Rendőrkapitányság. Biztos, ami biztos, az eljárás ideje alatt se eshetnek kísértésbe, mert elvették a jogsijukat.

A Miskolci Rendőrkapitányság elsődleges feladatai közé tartozik többek között a közlekedés biztonságának megteremtése. Közúti ellenőrzések során szűrték ki a rendőrök azokat a járművezetőket, akik a vezetés megkezdése előtt szeszes italt fogyasztottak. A férfiakat az elmúlt időszakban Miskolcon, Bőcsön, Mályiban és Kistokajban emelték ki a forgalomból a járőrök. A közúti ellenőrzések során minden esetben elvették a vezetői engedélyeket.

A Miskolci Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást az ittas sofőrökkel szemben, amelyeket befejezett és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

[0_960] szonda.jpg

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti! Az ittas állapotban elkövetett járművezetés pedig bűncselekmény és bírósági eljárást von maga után.
« Vissza
Impresszum | Közérdekű adatok | Adatvedelmi nyilatkozat