HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
aktuális

A helyszínen elvették a jogsit

2018. május 10. (csütörtök) 18:27
 
Négy ittas sofőrrel szemben élt vádemelési javaslattal a Miskolci Rendőrkapitányság. Biztos, ami biztos, az eljárás ideje alatt se eshetnek kísértésbe, mert elvették a jogsijukat.

A Miskolci Rendőrkapitányság elsődleges feladatai közé tartozik többek között a közlekedés biztonságának megteremtése. Közúti ellenőrzések során szűrték ki a rendőrök azokat a járművezetőket, akik a vezetés megkezdése előtt szeszes italt fogyasztottak. A férfiakat az elmúlt időszakban Miskolcon, Bőcsön, Mályiban és Kistokajban emelték ki a forgalomból a járőrök. A közúti ellenőrzések során minden esetben elvették a vezetői engedélyeket.

A Miskolci Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást az ittas sofőrökkel szemben, amelyeket befejezett és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

[0_960] szonda.jpg

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti! Az ittas állapotban elkövetett járművezetés pedig bűncselekmény és bírósági eljárást von maga után.
Vissza