2018.május.15 (kedd) Mint a regényben: pénz a farönk alatt...

Mint a regényben: pénz a farönk alatt...

Farönk alá rejtették a talált pénztárcát Mádon, azok a férfiak, akiket hamar azonosítottak, majd elfogtak a rendőrök.

Jogtalan elsajátítás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Szerencsi Rendőrkapitányság egy 29 éves és egy 34 éves mádi lakossal szemben. A gyanúsítottak  május 11-én 13 óra körül Mádon, az egyik élelmiszerbolt előtt találtak egy pénztárcát, amiben személyes iratok és több mint százezer forint volt. A férfiak nem szolgáltatták vissza jogos tulajdonosának a tárcát és annak tartalmát, hanem a pénzt elrejtették egy farönk alá az iratokat pedig egy locsolókannába.

A bejelentést követően a nyomozók pár órán belül azonosították, elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfiakat. A rendőrök a megtalált pénztárcát, az iratokat és a pénz nagy részét visszaadták jogos tulajdonosának.

[0_960] penz.jpg

A Szerencsi Rendőrkapitányság az esettel kapcsolatban felhívja a figyelmet, hogy, aki a megtalált értékeket nem adja le a hatóságoknál, nem szolgáltatja vissza jogos tulajdonosának és eltulajdonítja azt, akkor bűncselekményt követ el.

« Vissza
Impresszum | Közérdekű adatok | Adatvedelmi nyilatkozat