2018.június.25 (hétfő) Felavatták a Várady Béla Sportközpontot

Felavatták a Várady Béla Sportközpontot

A felújítást követően szombaton ünnepélyes keretek közt újra avatták a putnoki Várady Béla Sportközpontot. Az ünnepségen részt vett Török Dezső, a megyei közgyűlés elnöke, Riz Gábor, a térség országgyűlési képviselője és Tamás Barnabás, Putnok polgármestere és Negrutz Ágoston, a Putnok FC elnöke. A megújult sportközpontban a nyitómeccset a Putnok és a Vasas játszotta.

Putnokon szeretik a focit, amely két pilléren, a Sajómente Focisuli utánpótlás bázisán és a Putnok FC-n nyugszik. Előbbi az utánpótlást neveli, utóbbi pedig a felnőtt csapat. A sportlétesítményt jelképes önrész mellett, állami támogatásból újították fel. Mint Török Dezső beszédében kiemelte, immáron olyan sportlétesítményekkel rendelkezik a gömöri település, mint amilyenek elvárhatóak a XXI. században egy modern kisvárostól.

[0_960] putnokfoci.jpg

A névadó Várady Béla Gömörből indult és a Vasasban lett ismert, válogatott labdarúgó. Rá emlékezve egykori csapata és a helyiek vívták a nyitómeccset. A papírformának megfelelően a Vasas magabiztos (8-2) győzelmet aratott.

« Vissza
Impresszum | Közérdekű adatok | Adatvedelmi nyilatkozat