HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
autó-motor-sport

Hazai döntetlen

2018. szeptember 2. (vasárnap) 07:51
 
A DVTK gól nélküli döntetlent ért el a vendég Paks csapatával szemben a labdarúgó OTP Bank Liga hetedik fordulójának szombati játéknapján. A tavasszal ellentétben nem rúgott öngólt a Paks, így maradt a gól nélküli döntetlen.

 OTP Bank Liga, 7. forduló:
DVTK-Paksi FC 0-0
------------------
Miskolc, 3872 néző, v.: Andó-Szabó
    sárga lap: Karan (66.), Bacsa (70.), Tajti (86.), illetve Papp (44.), Bertus (45+1.), Gévay (78.)

    DVTK: Antal - Sesztakov, Brkovic, Karan, Tamás M. - Tajti, Tóth B., Hasani (Bacsa, 60.) - Vernes, Mihajlovic, Forgács (Juhar, 52.)

    Paks: Nagy G. - Vági, Fejes, Gévay, Báló - Kecskés (Egerszegi, 87.), Papp, Bertus - Haraszti (Simon A., 75.), Hahn, Bartha (Remili, 63.)

Az első felvonásban fordulatos játékot láthatott a közönség, mindkét kapu többször forgott veszélyben. Amíg azonban a paksiaknak több lehetőségük adódott a gólszerzésre, addig a legnagyobb helyzetet a diósgyőriek hagyták ki, pontosabban Vernes szabadrúgásból a keresztlécet találta el.

A második félidőben egyre inkább a DVTK került fölénybe - főként a csereként pályára lépő Bacsával gyűlt meg a paksi védők baja -, de ritkán került igazi helyzetbe. A paksiak idővel már a kontrákról is lemondtak, kizárólag a védekezésre koncentráltak, és végül kihúzták kapott gól nélkül.

A Paks negyedszer játszott döntetlent a szezonban.

(MTI - Kulcs Magazin)

Vissza