HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
aktuális

Ittas kvintett

2018. szeptember 18. (kedd) 14:37
 
A Miskolci Rendőrkapitányság öt sofőr esetében befejezte az ittas jármű vezetéssel kapcsolatban indított eljárást. Valamennyi esetben vádemelési indítvánnyal éltek az ügyészség felé.

Újabb öt esetben ittasan a volán mögé ülő férfival szemben fejezte be a vizsgálatot a Miskolci Rendőrkapitányság. Közúti ellenőrzések során  május 6-a és 2018. augusztus 24-e között szűrték ki a rendőrök azokat a járművezetőket, akik vezetésük megkezdése előtt szeszesitalt fogyasztottak. Négy főt Miskolcon, egy személyt Sajóbábonyban emeltek ki a forgalomból és vontak intézkedés alá a járőrök.

A Miskolci Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást az ittas sofőrökkel szemben, amelyeket befejezett és az iratokat átadta az ügyészségnek.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közeledők figyelmét, hogy aki ittasan járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és ezzel saját, illetve mások életét, testi épségét is veszélyezteti!

Vissza