HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
aktuális

Elzártak egy utcát

2018. november 14. (szerda) 16:28
 
A miskolci Szövő utca térségének a közlekedését egész nyáron, s az ősz elején az újraaszfaltozás miatt alig lehetett közlekedni, most pedig hetek óta a vízvezeték csere nehezíti a környéken élők életét, mert nem győzik kerülgetni a felbontásokat. Ma viszont már csak szabálytalanul lehet autóval megközelíteni a Gábor Áron utcát.

A szomszédos Schweidel József utcában  cserélik éppen a víz fővezetéket, amely során felbontották a két utca közt található közt - ezzel autóval megközelíthetetlenné vált a Gábor Áron. Az utcának ugyan csatlakozása van a Kiss Ernő és a Szövő utcára is, azonban a forgalpm egyirányúsítása miatt csak hihajtani lehet itt, behajtani egyedül a most felbontott közön át.

[0_960] elzartutca.JPG

Az útfelbontással nincs is semmi gond, hiszen szükség van rá a csere miatt (bár át is fúrhatták volna a néhány méteres szakaszt), viszont az illetékesek elfelejtették, hogy ideiglenesen át kellett volna szervezni a Gábor Áron forgalmát és az egyik végéről engedélyezni a behajtást. Ez nem történt meg. Az autósok ennek következtében most szabálytalanul mennek haza, de mint a helyszínen járva tapasztaltam ettől még senki se parkol le a Szövő utcán. A kivitelező vagy a forgalmat elbíró fémlappal burkolja a felbontást vagy villmágyorsan intézkedjen az ideiglenes forgalomváltozásról, mert egy utcát nem zárhatnak be.

***

Az árok ideiglenes visszatöltésével oldották meg a problémát.

Vissza