HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
hírek

Cipősdoboz akció a tanodák javára

2018. november 19. (hétfő) 19:33
 
A Herman Ottó Múzeum ebben az évben a tanodák karácsonyát szeretné örömtelibbé tenni, ezért az idei Cipősdoboz akcióban kizárólag nekik szánt ajándékokat gyűjt. A támogatott tanodákkal szembeni egyetlen elvárás, hogy a Magyarországi Tanodahálózat és/vagy a Tanoda Platform tagjai legyenek.

A Herman Ottó Múzeum az idén is meghirdeti jótékonysági „Cipősdoboz akcióját”. A korábbi években hagyománnyá vált karácsonyi kezdeményezés idei célja, hogy a megyében működő tanodák közösségének is igazi ünnep legyen a karácsony.  Az idén is cipősdobozban várják azokat az ajándékokat, amelyeket az adományozók a diákoknak szánnak. A dobozokat december 10-ig adhatják le a segíteni akarók a Herman Ottó Múzeum központi épületének (Miskolc, Görgey u. 28.) és a Miskolci Galériának (Miskolc, Rákóczi F. u. 2.) portáján. Az ajándékokat karácsonyi tiszteletjeggyel köszöni meg a múzeum. A jegyek 2019. január 31-ig használhatók fel a Papszeri Öreg Kiállítási Épületben, a Pannon-tenger Múzeumban és a Miskolci Galéria kiállítóhelyein.

A Herman Ottó Múzeum a cipősdoboz-ajándékokat a múzeumban  december 16-án, Ezüstvasárnap tartandó Képtári karácsony című rendezvényen adja át a tanodáknak.

Vissza