2018.november.29 (csütörtök) Praktikus és esztétikus:  megújult a miskolci INTERSPAR

Praktikus és esztétikus: megújult a miskolci INTERSPAR

Szebb és jobb lett a megyeszékhely nagy áruháza. Szélesebb termékkínálat, klasszikus piactér és egy új SPAR to Go étterem teszi könnyebbé, kényelmesebbé és kellemesebbé a vásárlást.

A megyeszékhely és térségének lakói egy teljesen megújult INTERSPAR hipermarketet vehetnek birtokba. Az eladótérben két, jól bejárható bevásárlói kört alakítottak ki, amelyek a kényelmesebb válogatás mellett a gyors, célzott vásárlást is segítik. Önkiszolgáló kasszákat is telepítettek, amelyek még könnyebbé teszik a vásárlást. Ezek kezelőfelülete egyszerű, és a készpénzes fizetés mellett többféle lehetőséget kínálnak: lehet bankkártyát, SuperShop kártyát, SPAR ajándékkártyát használni, de az Erzsébet-utalványok is beválthatóak.

[0_960] INTERSPAR_Miskolc_4.jpg

A Szinvapark Bevásárlóközpontban található áruház 3470 négyzetméteres vásárlóterületét a korábbi kialakítástól eltérő módon tervezték át. A belépéskor a friss árukat kínáló zöldség-gyümölcs és pékáru osztály sokszínű és modern piacként tárul a látogatók elé, felidézve a hagyományos piacok közvetlen hangulatát. Az új szolgáltatások között igazi különlegesség a SPAR to Go étterem.

A korszerűsítés után az áruház nemcsak szebb, de jóval energiatakarékosabb is lett. A hipermarket összesen 102 munkavállalónak biztosít munkahelyet.

A miskolci INTERSPAR áruház 2018. november 29-től várja vásárlóit a megszokott nyitvatartási rend szerint.

Az üzlet elérhetősége és nyitva tartása:

3527 Miskolc, Bajcsy-Zsilinszky út 2-4.

H-Szo: 6:00-22:00

V: 8:00-19:00

[2_960] its-hosszu-2.jpg

« Vissza
Impresszum | Közérdekű adatok | Adatvedelmi nyilatkozat