HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
hírek

Az autóklub rendőröket jutalmazott

2018. december 28. (péntek) 11:32
 
A Magyar Autóklub Észak-magyarországi Regionális Szervezete elismerésben részesítette a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság két járőrét. Az eseményen a megyei főkapitány is részt vett,s közleményt is kiadtak, amelyet lentebb olvashatnak.

A Magyar Autóklub Észak-magyarországi Regionális Szervezte tárgyjutalomban részesített december 27-én két rendőrt, akik az ORFK Balesetmegelőzési Bizottsága „Látni és Látszani 2018 - egymásért" kampány keretében a legtöbb szabálysértőt szűrték ki a forgalomból - Borsod-Abaúj-Zemplén megyében - szolgálatuk ellátása során.

Mecs László címzetes rendőr törzsőrmester és Szabó Tamás rendőr őrmester a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság járőrei csaknem harminc esetben intézkedtek a  október 17-től december 7-ig meghirdetett kampányidőszakban. A rendőrök intézkedései a balesetek megelőzésére irányultak, melyek során a szabályérőket minden esetben figyelmeztették.

[0_960] rendorjuti.JPG

Az elismeréseket Csobod László régióigazgató adta át  Vereckei Csaba rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány és Kovács Béla rendőr ezredes, rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes jelenlétében.

Vissza