HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
autó-motor-sport

A Fradi kispadról igazolt a Kövesd

2019. február 13. (szerda) 18:54
 
A gyenge szezonrajt után az élvonalban szereplő Mezőkövesd szerdán a 21 szeres nigeri válogatott, Amadou Moutarival erősítette meg a támadó szekcióját, aki az utóbbi időben nem sok sót evett meg Szerhij Rebrovnál. A Kövesd a klub honlapján jelentette be a leigazolását.

"A mai kora délutáni edzés előtt egy váratlan személy nyitott be a klubépületbe, és mint kiderült, az elmúlt években a listavezető Ferencvárost erősítő Amadou Moutari nem csak vendégként érkezett. A huszonöt esztendős nigeri származású balszélső a mai naptól hivatalosan is sárga-kékben folytatja pályafutását.- áll a közleményben.

A játékos két éve érkezett Oroszországból a zöld-fehérekhez, ahol 40 bajnokin 8 gólt szerzett. vagyis 317 percenként talált be az ellenfelek kapujába, ami érthetően kevés a bajnokságra törő csapatnál. A mértékadó német labdarúgó portál szerint az értéke 500 ezer euró lehet, de kizárt, hogy ennyi fizettek volna érte a matyók. Valószínűbb egy szerény összeg, amivel jól jár a Fradi, mert nem kell fizetnie az egyébként is a padon ücsörgő labdarúgót, s jól járhat a Kövesd is, mert frissítést hozhat a támadó szekcióba.

Fotó: internet

Vissza