HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
aktuális

Megszaladt a Suzukis ménese a Lorántffyn

2019. március 4. (hétfő) 14:32
 
Vannak rendszeres gyorshajtók és eszeveszett száguldozók. Az utóbbiakat elég ritkán kapják el a rendőrök, most sikerült egy motorost, aki Diósgyőrt összetévesztette a mogyoródi versenypályával.

Közúti ellenőrzést hajtottak végre a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztály munkatársai március 3-án, Miskolc belterületén. A járőrök a Lorántffy Zsuzsa utcán 15 óra 33 perckor bemértek egy motorkerékpárral közlekedő férfit, aki a megengedett 50 km/h helyett 131-gyel közlekedett.

A rendőrök  viszont igen vajszínűnek bizonyultak a Suzukissal, ugyanis az ellenőrzés alá vont motoros pénzbírságot, és 8 közúti közlekedési előéleti (büntetőpontot) kapott a közigazgatási eljárás eredményeként - pedig a helyszínen elvehették volna a jogosítványát, s nevelési céllal (pláne a többi agyament szágulgozó felé) nem ártott volna...

[0_960] suzuki.jpgFotó: internet, illusztráció

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy tartsák be a megengedett sebességhatárokat a balesetek elkerülése céljából. Közlekedjenek biztonságosan és türelmesen!

Vissza