HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
autó-motor-sport

A Loki nyerte a keleti rangadót

2019. március 17. (vasárnap) 09:29
 
A Debrecen hazai pályán 1-0-ra legyőzte a bennmaradásért küzdő Diósgyőrt szombaton a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójában, sikerével pedig megőrizte harmadik helyét.

OTP Bank Liga, 25. forduló: Debreceni VSC-Diósgyőri VTK 1-0 (1-0)
------------------------------------- Debrecen, 3600 néző, v: Berke
    gólszerző: Szécsi (18.)
    sárga lap: Szatmári (26.), Kinyik (82.), Csősz (92.)

    Debreceni VSC:
    -------------- Nagy S. - Kinyik, Szatmári, Pávkovics, Ferenczi - Bódi (Varga K., 76.), Jovanovic, Tőzsér, Haris - Szécsi (Csősz, 81.), Zsóri (Takács, 63.)
    Diósgyőri VTK:
    -------------- Antal - Sesztakov, Brkovic, Karan, Polgár - Hasan, Márkvárt, Szabó B. (Mihajlovic, 68.), Juhar (Bárdos, 79.) - Prosser, Vernes (Tajti, 58.)

    Az első percekben a vendég diósgyőriek kezdeményeztek, majd magára talált a Debrecen, amely a vezetést is hamar megszerezte. A folytatásban a hazaiak átadták a területet a DVTK-nak, a kiesés elől menekülő együttes azonban hiába birtokolta többet a labdát, a 16-os előtt többnyire elfogyott a tudomány.
    A második félidőben nem sokat változott a játék képe, a Debrecen magabiztosan őrizte egygólos előnyét, a Diósgyőr játékából pedig továbbra is hiányzott az ötlet, az elképzelés, így komolyabb lehetőség nem adódott a vendégek előtt. Megérdemelt győzelmével a Debrecen megőrizte a dobogó harmadik fokát az Újpest és a Budapest Honvéd előtt.

(MTI)

Vissza