HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESÉLETMÓDX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
ajánló

Borsod megyei hétvégi programok (09.04-)

2015. szeptember 3. (csütörtök) 22:25
 
B.A.Z. megyei családi programok közül tallóztunk, amikhez kellemes kikapcsolódást kívánunk.

Miskolci Sörfesztivál (Miskolc, Népkert) 2015. szeptember 3 - 6. (Cs-V) Több mint 20 fellépő, 70 ezer látogató, 4 nap, 100 ezer liter sör - Miskolci Sörfesztivál, a kihagyhatatlan nyárbúcsúztató kulturális és gasztronómiai rendezvény. Szeptember első hetében újra benépesül a miskolci Népkert, immár harmadszor kerül megrendezésre a Miskolci Sörfesztivál, a legnagyobb hazai `sörünnep`.  Nyitva tartás: csütörtök: 16.00 - 24.00, péntek: 15.00 - 01.00, szombat: 15.00 - 02.00, vasárnap: 14.00 - 24.00

Mádi Furmint Ünnep (Mád) 2015. szeptember 4 - 5. (P-Sz) A Mádi Furmint Ünnep hagyományaink ápolásához, életben tartásához, a világ egyik legjobb termőhelyéről, tokaj - hegyaljának történelmi dűlőiről származó boroknak térnyeréséhez kíván hozzájárulni, bemutatva azt a széles közvéleménynek.  30 helyszín ami vár minden meghívottat, köztük Téged is, hogy együtt ünnepeljük a Furmintot!
Kiváló borászatokkal és boraikkal, kitűnő gasztronómiával, a vidék kézműveseinek gyönyörű portékáival és igazi szüreti hangulattal találkozhatsz, ha eljössz hozzánk. Mádra!

Gömöri Gyümölcsfesztivál (Aggtelek) 2015. szeptember 5. (Sz) 2015-ben ismét megrendezik a Gömöri Gyümölcsfesztivált szeptember 5-én: Lekvárfőzés, gyümölcstermékek versenye, szakmai konferencia, térségi gyümölcs- és gombafajták kiállítása, kézműves és helyi termék kirakodóvásár. Kulturális kísérő programok: játszóház, bábszínház, koncertek, táncház és még sok minden más a Gömöri Gyümölcsfesztiválon.

Országos Mezőgazdasági Gépésztalálkozó (Mezőkövesd) 2015. szeptember 5. (Sz) A Országos Mezőgazdasági Gépésztalálkozó Mezőkövesden idén szeptember 5-én várja az érdeklődőket. A hagyományokhoz híven a program látványos felvonulással kezdődik a város főutcáján, valamint a Kavicsos-Tó és Szabadidőpark körül, ahol az ország minden pontjáról, továbbá a határon túlról érkezett veterán traktorok, mezőgazdasági gépek és autók mellett gyönyörűen felújított és karbantartott motorokkal, katonai teherautókkal, valamint még korabeli tömegközlekedési eszközzel is találkozhat a több ezer fős kíváncsi érdeklődő. A színes és csodálatos veterán járműforgatag egészen a Mezőgazdasági Gépmúzeumig kápráztatja el a kíváncsi tekinteteket. A találkozó délelőttjén a részvevő gépek felvonulása után szakmai előadások hangzanak el, délután beindítják a vendégek által hozott motorokat, traktorokat, egyéb veterán járműveket és a múzeum gépeit.

 

A facebookon is keresse a Kulcs Magazint, hogy elsőként értesüljön a híreinkről!

Vissza