HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESÉLETMÓDX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
hírek

Burkolatjavítás miatt forgalomkorlátozás lesz Miskolcon

2020. november 2. (hétfő) 14:35
 

Nagyfelületű burkolatjavítását végez a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Miskolc belterületén, a 3-as főút Pesti úti kivezető szakasza felett átívelő, Harsányi felüljárót is magában foglaló Görömböly csomóponti ágon. A munkálatok ideje alatt, várhatóan 2020. november 2-6. között, hétfőtől-péntekig sávonkénti forgalomkorlátozásra kell számítania a közlekedőknek.

A 25601-es jelű Görömböly csomóponti ágon teljes hosszában, 460 méter hosszan, három forgalmi sáv szélességben felújítják a szakemberek a burkolatot. Öt centiméter vastag kopóréteget építenek közel 800 tonna melegaszfalt keverék felhasználásával. Ezt követően a befejező munkák részeként rendezik a padkákat és új útburkolati jeleket festenek fel. 2020. november 2-án, hétfőn az előkészítő munkák zajlanak, majd elkezdődik a meglévő aszfaltburkolat marása is. A munkálatok ideje alatt részleges forgalomkorlátozásra kell számítaniuk az arra közlekedőknek, mindkét irányban egy-egy forgalmi sávot használhatnak. A menetrend szerinti autóbuszjáratok változatlan útvonalon közlekednek majd – tájékoztatta portálunkat a Magyar Közút Zrt.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy a munkaterület környezetében fokozott óvatossággal, a sebességkorlátozás betartásával közlekedjenek. A javítási munkák idején az autósoknak ajánlott még indulás előtt tájékozódni a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, awww.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Vissza