HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESÉLETMÓDX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
ajánló

Indul a Zemplén Fesztivál

2015. augusztus 11. (kedd) 18:06
A fesztivált csütörtökön este a sárospataki Rákóczi-várban az alapító együttes, a Liszt Ferenc Kamarazenekar - a rendezvényt személyesen megálmodó Rolla János vezetésével - nyitja meg. Sztárvendég a kiváló ifjú szoprán, Pasztircsák Polina.

Az augusztus 23-ig tartó fesztiválon komolyzenei- és jazz koncerteken, táncelőadásokon, kiállításokon, családi és gyermek programokon vehetnek részt az érdeklődők. Fellép többek között az izraeli Moran Singers Ensemble, Gyöngyösi Ivett, a Magyar Állami Népi Együttes, a Kozma Orsi Quintet, a Szakcsi Kvartett, Borbély Mihály, a Balogh Kálmán & Lukács Miklós duó, a Szent Efrém Férfikar Lackfi János költővel, László Attila és a Budapest Jazz Orchestra, a Studio 11 négy remek ifjú énekessel - Gájer Bálint, Kocsis Tibor, Lányi Lala, Vastag Tamás, és még sokan mások.

A Tokaji Fesztiválkatlanban A Csárdáskirálynő és a Budafoki Dohnányi Zenekar Retro Symphonic Rock előadása látható. A nagy sikerű „Egy nap Mádon” rendezvény mellett új program: az „Egy nap Tolcsván”.

A rendezvényekhez kiváló bor-gasztronómia társul, a legjelentősebb pincészetek borait kóstolhatják. 

A facebookon is keresse a Kulcs Magazint, hogy elsőként értesüljön a híreinkről!

Vissza