HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESÉLETMÓDX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
hírek

„Közös ügyünk az állatvédelem"

2021. február 23. (kedd) 15:05
 

Az MTI tájékoztatása szerint már 200 ezren mondták el véleményüket az állatvédelmi online felmérésben. 

Állatvédelmi társadalmi párbeszéd indult, online kérdőív formájában várják a lakosság véleményét - mondta Nagy István agrárminiszter a NOÉ Állatotthonban. A kérdőívet egy hónapon keresztül (március 7-ig) lehet kitölteni az allatvedelem.kormany.hu oldalon.

„Fontos, hogy véleményünkkel mindannyian hozzájáruljunk az állatok jogainak megreformálásához, az állatok ellen elkövetett bűncselekmények szankcióinak szigorításához és a felelős állattartás kultúrájának kialakulásához!" – olvasható a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés elnökének hivatalos Facebook-oldalán. Bánné dr. Gál Boglárka a minap látogatta meg a sárospataki Mandulás-hegyi Állatotthont. „Azt gondolom, elképesztő elhivatottság szükséges ehhez a munkához, így külön szeretnénk kifejezni köszönetünket a menhely vezetőinek, akik a hét 7 napján ezzel az odaadással gondozzák a gazdátlan állatokat" – írja a posztban. 

Már 200 ezren mondták el a véleményüket a kormány által az állatvédelem és a felelős állattartás témakörében indított online felmérésben - ezt már Nyitrai Zsolt miniszterelnöki megbízott mondta, a Facebook-oldalán vasárnap közzétett videóban. Nyitrai Zsolt arra biztat mindenkit, hogy aki még nem tette meg, március 7-éig töltse ki a kérdőívet, hiszen kevesebb mint 3 perc alatt lehet válaszolni a felmérés 13 kérdésre.
  

Vissza