HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESÉLETMÓDX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
levelezés

Nekünk írták, rólunk irták (2007.április)

2007. április 1. (vasárnap) 00:00
Köszönjük leveleiket, biztató és bíráló mondataikat egyaránt. Mindkettőre nagy szükségünk van, hiszen az előbbiekből erőt meríthetünk a folytatáshoz, az utóbbiakból pedig tanulhatunk, okulhatunk, ötleteket kaphatunk. A bírálat segít abban, hogy jobbítsunk, olyan újságot készítsünk, amelyet szívesen vesznek a kezükbe, mi több, hónapról hónapra már várnak is. Köszönjük, hogy figyelnek ránk! Várjuk továbbra is véleményüket!Köszönjük leveleiket, biztató és bíráló mondataikat egyaránt. Mindkettőre nagy szükségünk van, hiszen az előbbiekből erőt meríthetünk a folytatáshoz, az utóbbiakból pedig tanulhatunk, okulhatunk, ötleteket kaphatunk. A bírálat segít abban, hogy jobbítsunk, olyan újságot készítsünk, amelyet szívesen vesznek a kezükbe, mi több, hónapról hónapra már várnak is. Köszönjük, hogy figyelnek ránk! Várjuk továbbra is véleményüket!

Tisztelt Szerkesztők
Örömmel olvastam mutatványszámukat, mely sok érdekes, értékes közéleti eseménnyel, témával foglalkozva tájékoztatást adott. Szeretném, ha további számaikból
a B.-A.-Z. megyei községekről, falvakról tájékozódhatnám (életükről, eredményeikről, nevezetességeikről, tevékenységükről, kultúrájukról, szokásaikról, stb.) Kívánok munkájukhoz sok sikert!
Tisztelettel: özv. H. I.-né (Mád)

A megdöbbenés kicsi szikrájának pattanását éreztem, amikor a szokásos hétvégi, 80 dkg-os, árubőséget hirdető és tukmáló reklámújság halmaz között felfedeztem az Önök lapját. Úgy véltem, a korai napsütés zavarja annyira látásomat, hogy egy ingyenes havilap címoldalán azt olvasom: „KÖZÉLET-KULTÚRA-CSALÁD”. (…) Ez valódi demonstráció az „IGAZ ORSZÁGÉRT”. Meghatódva fejezem ki köszönetemet sokak  nevében. Gratulálok a Megyei Önkormányzatnak, a Szerkesztőségnek, és minden munkatársuknak!
V. I. (Ózd)

Tisztelt Kulcs Magazin Szerkesztősége!
Miskolc város és a megye jövője  sikeres, eredményes legyen a jövőben is. Minden jót kívánok!
G. A. (Erdőhorváti)

Tisztelt Cím!

Sok sikert kívánok a munkájukhoz. Javasolnám, hogy a magazinban tájékoztassák a rászorulókat a támogatásokról, illetve az olyan és hasonló változásokról, mint pl. tavaly a közgyógy-igazolványok kérésével kapcsolatos változások voltak. Jó lenne olyan rovat is esetleg, ahol választ kaphatnánk az ilyen jellegű kérdéseinkre.

Tisztelettel: R. F-né (Miskolc)

Tisztelt Hölgyeim és Uraim!
Örömmel üdvözlöm a polgári hangulatot sejtető és hangulatú magazinjukat. Közhely; de nagyon hiányzik a média óriási mocsártengerében egy nyugodtabb hangulatú, de tárgyilagosan tájékoztató helyi magazin. Nem lesz könnyű olyan magazint szerkeszteni, melyben az eddig „más célra” tájékoztatott társadalmi réteget kívánják a polgári társadalom irányába „nevelni”. A törekvés dicsérendő. Várom a következő számot.
Üdvözlettel: K. Z.

Köszöntöm a lap szerkesztőit és szerzőit!
Sok sikert kívánok a további működéshez! Javaslom, hogy legyen a lapban irodalom, amit mára minden napi-és hetilapból, minden újságból kiszorítottak nem tudni milyen meggondolásból. Tapasztalatom szerint lenne rá igény, a szépség iránti vágy nem halt ki az emberekből. Lehetne a Kulcs-ban tárcanovella, irodalmi igényű jegyzet, glossza, kroki, sőt vers is régióbeli szerzők tollából, de akár klasszikusoktól is.
Üdvözlettel: F. Cs.

Tisztelt Szerkesztőség!
Egy szakmabelinek mindig öröm egy új lapot kézbe venni. Bár én egészen nem vagyok az – eredeti szakmám vegyész – majd később végeztem el és lettem újságíró. Nos, életem úgy hozta, hogy sokat, sokszor fordultam meg B.-A.-Z. megyében, és mert az országban sok vegyipari munkahely van, így természetesen az ország többi részén is. Mégis állítom, a legszebb, leggazdagabb megye az Önöké. Az országnak  egy ékszere. Igen, nagy baj, hogy ezzel az értékkel a politika oly gyakran visszaélt, és félek, hogy ma sem igazán ismerik fel eléggé azt az emberi és természeti értékhalmazt, amivel B.-A.-Z. megye rendelkezik. Ezért is öröm, hogy elindult ez a lap, és kívánom, hogy legyen az értékteremtés helyett talán az értékfelismerés, felismertetés egyik eszköze. Mint már tapasztalt szerkesztő kérem, mindig tartsák be a jó, a helyes arányokat. Mert a jó arány, a jó irány! Ezt remekül tükrözi a beköszöntő is! Dr. Ódor úr szövege – gratulálok! Üdvözlettel és tisztelettel! V. J.

Üdv kedves Kulcsmagazin szerkesztők!
Írták, hogy várják az olvasók  témajavaslatait az újságba. Szerintem jó ötlet lenne egy rovat versekkel. Ismert mai és régi költők műveit, valamint mai fiatal költőtanoncok firkálmányait lehetne az újságban közölni. Szerintem érdekes lenne. Én is szoktam verseket írni, és még rajtam kívül sok fiatal,akiket érdekelne ez a rovat.
Köszönettel: G. E.

Vissza

KÖVESS MINKET

fb

TOVÁBBIAK