HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESÉLETMÓDX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
hírek

Parányi ünnep érkezett a kórházba

2020. december 23. (szerda) 15:28
 

Igazi karácsonyi hangulat érkezett – ajándékcsomag formájában – a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház Semmelweis Tagkórházába, december 23-án.

02 (3).jpg

A megyei kórházban sosincs megállás. Az egészségügyben dolgozók számára nincs munkaszüneti nap, hiszen az életmentés nem állhat meg. Az egészségügy 2020-ban 120 százalékon teljesített, erőn felül küzdöttek – és küzdenek most is – a világjárvány ellen.

Éppen ezért a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés Fidesz-KDNP frakciójának tagjai hálájuk jeleként meglepték a kórház dolgozóit – megköszönve fáradhatatlan munkájukat –, becsempészve a kórház falai közé a karácsony hangulatát.

21 (1).jpg

A frakció nevében Szalai Szabolcs frakcióvezető, Bánné dr. Gál Boglárka, Tamás Barnabás, Knopp Richárd és Csuzda Gábor adták át az ajándékot, amely bejglit, mézeskalácsot, szaloncukrot és üdítőt tartalmazott. A karácsonyi csomagból a kórház tagintézményének azon osztályainak dolgozói részesültek, akik a koronavírus elleni küzdelem élharcosai, és akiknek a karácsonyt is „szolgálatban” kell tölteniük.

19 (1).jpg

– Bízunk benne, hogy ezzel az ajándékcsomaggal sikerül becsempésznünk a kórház falai közé a karácsony illatát és hangulatát, hogy a kemény munka ellenére is átjárja az épületet az ünnep szentsége – fogalmazott Bánné dr. Gál Boglárka, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés elnöke.

Vissza