HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
társalgó

Zimány Linda: „Miskolchoz fűz az első szerelem”

2010. március 12. (péntek) 16:52
 

Modell és műsorvezető, ismert tv-s személyiség és énekes, emellett a Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Karának hallgatója, több szépségverseny nyertese. Ő Zimány Linda, aki áprilisban a kékedi Melczer Kastélyszállóban, a Pálinkamustra háziasszonya lesz. A szőkeséggel mindennapjairól, karrierről, iskolájáról és Miskolchoz fűződő érzelmeiről is beszélgettünk.

- Igazából műsorvezetőnek tartom magam. Ez az, amit igazából tanulok és aktívan csinálok – kezdte a beszélgetést a magyar Britney Spears.

- A modell szakma mostanában egy kicsit háttérbe szorult. Mi az oka?

- Egy idő után az ember kiöregszik ebből a szakmából, és örül, ha vannak lehetőségei, tovább tud lépni. Van mögöttem tíz év kamera mögötti tapasztalat és úgy gondoltam, hogy ezt ki kell használnom. Egyébként, ha felkérést kapok, szívesen vállalok modell munkát, de válogatásokra már nem járok. Vagyis aktívan már „nem űzöm ezt a sportot”.

- Hogy érzed magad televíziós műsorvezetőként?

[1_300] Linda.jpg- Nagyon jól. Most már 7 éve dolgozom az egyik kereskedelmi televíziónál. Óriási varázsa van annak, hogy élő műsort vezethetek. Ebből lehet a legtöbbet tanulni, úgyhogy úgy érzem, ez nekem való feladat.

- Emellett mostanában énekelsz is. Hogyan jött az ötlet, hogy ezen a területen is kipróbáld magad?

- A Bravo Magazin díjátadó gáláján én voltam a műsorvezető Müller Attilával, és ott találták ki, hogy indítsam el a rendezvényt egy olyan dallal, amit még soha sehol senki nem hallott. Jól sikerült a fellépés, azóta egy fél éve már énektanárhoz járok, de ez nem jelenti azt, hogy énekesnő leszek, továbbra is a műsorvezetés a foglalkozásom.

- Mindezek mellett még egyetemre is jársz…

- Jövőre végzek a jogi karon, ha minden jól megy. Már az idén végeztem volna, de van egy év csúszásom. Aztán majd később meglátom, hogy a tévézés mellett melyik ügyvédi területtel foglalkozom. Elképzelhető, hogy a médiajog mellett döntök, de ez majd a három év gyakorlat alatt derül ki.

- Ismert és népszerű ember vagy, sok helyre hívnak fellépni?

- Ha nem történik semmi, én akkor is találok magamnak programot. A napi feladataim közé tartozik az edzés, mert úgy gondolom, hogy aki a tévében szerepel, attól elvárható a megfelelő kinézet. Fotózások állandóan vannak, hétvégenként sokat megyek vidéki rendezvényekre műsort vezetni, vagy szépségversenyekre zsűrizni. A televízióban is folyamatosan jelen vagyok. A suliban átiratkoztam levelezőre, mert nem akartam elcsúszni a hiányzások miatt.  Amikor pedig eljön a vizsgaidőszak, és több időt kell a könyv mellett tölteni, akkor csak olyan dolgokat vállalok el, amit úgy gondolom, nem lehet kihagyni.

- Ennyi elfoglaltság mellett jut időd a magánéletre?

- Együtt lakom a párommal. Bár keveset tartózkodom otthon, de ez szerintem a tartós párkapcsolat titka. Egyébként ő is nagyon elfoglalt, és különben is támogatja mindazt, amit csinálok, úgyhogy nagyon jól megvagyunk.

- Borsodban áprilisban a Pálinkamustra háziasszonya  leszel. Miért vállaltad a felkérést?

- A pálinka igazi magyar termék, amire nagyon büszkék lehetünk, és én mindent támogatok, ami hazai. Emellett a testmozgással is össze van kötve az esemény, amit szintén nagyon fontos dolognak tartok. A barátom is elkísér az eseményre, és a programot látva úgy gondolom, hogy ő is nagyon jól fogja itt érezni magát, még akkor is, ha nem lehetek vele, mert dolgom lesz.

- Megyénk, illetve Miskolc közelebbről is ismerős számodra. Kellemes emlékeket őrzöl a városról?

- Miskolchoz fűz az első szerelem, hiszen öt és fél évig Kefir (V-tech) volt a párom. Nagyon szép emlékek fűznek a városhoz. Rengeteget jártunk Lillafüreden, Miskolc-Tapolcán a fürdőben, meg persze a városban is. Mindezek örök élmények maradnak. Ezért ha Miskolc felé járok, mindig megdobban a szívem.

Dávid Ildikó


NÉVJEGY

[2_t] Linda2.jpgszületett: 1986. március 29. Nagykanizsa
csillagjegy: kos

Kedvencünk kedvencei

Példaképe: a sikeres nők
Film: Marley és én, Egy csodálatos elme
Zene: RnB, ezen belül mindenevő
Könyv: Alkonyat
Hobby: zongorázás, edzés, internetezés
Parfüm: Marc Jacobs Lola

Vissza