HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
hírek

Demjén koncert jótékony oroszlánokkal

2012. június 29. (péntek) 10:18
Stílszerűen a Jöjj vissza vándor dallamaira lépett színpadra Demjén Ferenc és kísérő zenekara csütörtök este a Miskolci Nemzeti Színház nyári színházában. A német-olasz focimeccs ellenére teljes teltház köszöntötte a Kossuth-díjas zenészt.

A koncertet szervező két miskolci Lions klub a táblás háznak duplán is örült, részint sikeres szervezőnek bizonyultak, részint pedig az előzetes számítások szerint mintegy félmillió forint tiszta bevétel jött össze, amiből a Vakok és Gyengénlátók Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Egyesületét támogatják orvosi segédeszközök beszerzésében.

Egymás után szólaltak meg az elmúlt évtizedek Demjén slágerei, amelyeket nagy tapssal honorált a közönség, amelyet többször meg is énekeltetett Rózsi. A másfél óra gyorsan elrepült. A koncert végén Czupper András, a József Nádor Borlovagrend nagymestere egy különleges, sólyom alakú üvegbe töltött délborsodi vörösborral lepte meg a miskolci származású énekest a Kossuth-díja alkalmából, valamint egyben megköszönve a koncertet. Demjén vette a célzást és a ráadás első száma a Honfoglalás című film nagysikerű betétdalát énekelte el. A nagy sikerű koncert végén vastapssal köszönt el a közönség.

Vissza