HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESÉLETMÓDX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
aktuális

Felújítás miatt bezár a Selyemréti strand

2018. október 25. (csütörtök) 16:14
 
Miskolcon még idén megkezdődik a Selyemréti Standfürdő újabb fejlesztése. Emiatt az állandó vendégkör, az itt edzést tartó szakosztályok és az ide járó iskolai osztályok ideiglenesen „elköltöznek”, hogy várhatóan jövő tavasszal már új, 50 méteres medencével rendelkező Selyemrétre térjenek vissza.

Mindenkivel megegyezett az üzemeltető, így terv szerint november 1-én bezárja kapuit a Selyemréti Strandfürdő. A testnevelésóra keretében történő úszásra, gyógyúszásra hozzájuk érkező diákokat, a náluk edző vízilabdázókat a Miskolctapolcai Barlangfürdő, a Kemény Dénes Városi Sportuszoda és a Diósgyőri Tanuszoda fogadja.

– Bruttó 1,7 milliárd forintból újjáépítjük a Selyemréti Strandfürdő 50 méteres medencéjét, megújítjuk és bővítjük a kiszolgáló létesítményeket, az öltözőket, zuhanyzókat. A beruházást támogatták mindazok, akik rendszeresen használják a strandfürdőt. Az nem volt kérdés, hogy az 50 méteres medence megújítása nem várhat tovább. A medence állaga az elmúlt pár évben olyan jelentősen romlott, hogy annak üzemeltetése már kérdésessé vált – mondta Rakaczki Zoltán, sportért felelős polgármesteri biztos a témában tartott sajtótájékoztatóján.

Vissza