HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESÉLETMÓDX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
hírek

POLICE-MOVIE Miskolcon

2019. április 2. (kedd) 23:36
 
Mozifilmek előtt mutatják majd be Miskolcon azokat a rendőrségi kisfilmeket, amelyek a közlekedésbiztonság javítására irányulnak.

A figyelemnek négy évszakosnak kell lennie! A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Balesetmegelőzési Bizottság az életből ellesett, egész pontosan felvett közlekedési szituációkkal hívja fel a figyelmet, hogy a legjobb baleset-megelőzés a szabályok betartása.

[1_960] _MG_2827.jpg

A bizottság a rendőrautókba szerelt kamerák felvételeiből, hat olyan kisfilmet állított össze, amelyek megmutatják, hogy a tragédiát csak egy pillanat előz meg. S, hogy mindez mindenki, így a moziba látogató nézők számára is bizonyossá váljon a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság és a miskolci Művészetek Háza Béke termében 2019. április 2-án közös sajtótájékoztatón mutatta be a rendhagyó „Police-Movie” programot. A kisfilmeket hat héten keresztül a mozifilmeket felvezető reklámblokkokban láthatják majd a nézők.

[3_960] _MG_2796.jpg
Pitkó László r. alezredes, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály vezetője többek között elmondta, hogy a rendőrség igyekszik minden eszközt, formát és csatornát kihasználni, hogy a közlekedésbiztonságára felhívja a figyelmet, annak érdekében, hogy mindenki hazaérjen.

[4_960] _MG_2814.jpg

Bíró Tibor, a CINE-MIS Nonprofit Kft. ügyvezetője pedig kiemelte, hogy kisfilmek akció filmekbe illőek, így hatásosan irányítják arra a figyelmet, hogy a közlekedésbiztonságának a megteremtése, közös érdekünk.  

[6_960] _MG_2790.jpg

/a fotón/: Dobi Tamás r. százados (a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense)

[5_960] _MG_2822.jpg

(fotók: Kulcs Magazin)

Vissza