HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANAJÁNLÓVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESÉLETMÓDX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
hírek

Európa biztonsága a tét

2019. május 9. (csütörtök) 10:46
 
Teltházas előadást tartott május 8-án a tiszaújvárosi Derkovits Kulturális Központban Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő. A neves szakember Koncz Ferenc országgyűlési képviselő meghívására érkezett a városba.

 Az „Üzenjük Brüsszelnek: A bevándorlást meg kell állítani!"című európai parlamenti választási fórumon tartott előadásában Nógrádi György hangsúlyozta, a migráció ma élet-halál kérdése, és ki kell mondani: Európa ma a végveszély szélén van. Éppen ezért – mint mondta, a mostani EP választás nem jobboldaliság, vagy baloldaliság kérdése, fókuszában a migráció megállítása áll.

[2_960] _MG_2944.jpg

Arra kérte a jelenlévőket, menjenek el szavazni május 26-án, hiszen Európa biztonsága a tét.

[1_960] _MG_3019.jpg

Koncz Ferenc országgyűlési képviselő ehhez kapcsolódva hangsúlyozta, meg kell védenünk értékeinket, keresztény kultúránkat, az elért eredményeket. Mindannyian azt szeretnénk, ha gyermekeink és unokáink biztonságban, egy jobb világban élnének, ezt kell szem előtt tartanunk május 26-án. Hozzátette: a Fidesz az a politikai erő, amelynek megvannak a válaszai a migráció megállítására.

További képeinket itt tekithetik meg: https://www.facebook.com/pg/kulcs.kozeletkulturacsalad/photos/?tab=album&album_id=2531991770363333

Vissza