HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
hírek

Gazdafórum Miskolcon

2019. november 1. (péntek) 08:13
 

Csütörtökön, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Borsod-Abaúj-Zemplén megyei szervezete gazdafórumot tartott Miskolcon az Avas Gimnáziumban.

A jelenlevőket köszöntötte Taskó József (a NAK megyei elnöke) aki vázolta a napirendi pontokat kiemelve a pályázati lehetőségeket a gazdák számára majd átadta a szót Kis Miklós Zsoltnak (az Agrárminisztérium vidékfejlesztésért felelős államtitkára; a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara alelnöke).

_MG_0619.jpg

Kis Miklós Zsolt beszélt a pályázati aktualitásokról, a jövőt illetően mi várható és az Európai Unió támogatási folyamatai jelenleg hol tartanak.

Ezt követően dr. Cseszlai István (a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Stratégiai Igazgatója) a családi mezőgazdasági vállalkozás intézményéről és a mezőgazdasági őstermelői rendszer átalakításáról is beszélt. Pitkó László (r. alezredes, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályvezetője) pedig a Mezőgazdasági erőgépek közlekedésére hívta fel a figyelmet a főútvonalakon.

_MG_0642.jpg

Az eseményen Tarr Zoltán a NAK megyei igazgatója, Szaniszló János a NAK megyei alelnöke és Negrutz Ágoston Agrárminiszteri főtanácsadó is részt vett.

(Varga Tamás - Kulcs Magazin)

Vissza