HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
életmód

A feltaláló Fenyő Márta tippjei!

2013. augusztus 21. (szerda) 12:35
 
Sokan kérik ki orvosuk tanácsát, mások ismerőseiktől, családtagjaiktól informálódnak a Sensolite polarizáltfény-terápia hatásairól, és a céghez érkezők levelek számából arra következtetünk, hogy az érdeklődők jó része a feltaláló véleményére kíváncsi.

Megkérdeztük Fenyő Mártát, a fényágy feltalálóját néhány egészségügyi problémáról.

Allergia – lassan népbetegség

A kellemetlen allergiás tünetek tapasztalataink szerint akár meg is előzhetők, az allergiás tünetek pedig enyhíthetők! Ha megelőzne, akkor a tünetek várható beindulása előtt 1 hónappal kezdje el a rendszeres Sensolite fénykezelést. Amennyiben már jelentkeztek a tünetei és ezeket gyógyszer és mellékhatás mentesen szeretné enyhíteni akkor érdemes megkezdeni a fénykezelést.

Felső légúti betegségek megelőzése az immunrendszer erősítésével

Nagyon nagyszámú páciens esetében tapasztaltuk, hogy azok a gyermekek és felnőttek, akik rendszeresen és könnyen megkapják a felső légúti vírusos vagy bakteriális fertőzéseket, melynek súlyos szövődményei lehetnek (fülproblémák, tüdőgyulladás, krónikus arc- és orrmelléküreg-gyulladás) megelőzhetik mind a fertőzést, mind a súlyos szövődmények kialakulását, ha rendszeresen használják a Sensolite fényágyat. Immunrendszerük erősödhet, a szövődmények fellépésének valószínűsége jelentősen csökkenhet. Mindezt elérhetik néhány 10 vagy 20 perces, nagyon kellemes pihenéssel a fényfürdőben.

Nyakunkon a közösségbe szoktatás

Szeretné, ha gyermeke kevesebbet betegeskedne az óvodai, iskolai időszakban? Jó lenne, ha kevesebb antibiotikumot kellene szednie? Fontos Önnek, hogy kevesebbet legyen betegállományban, mert gyermeke a szokásos felső légúti fertőzésében szenved? Javaslom, hogy a szeptemberi óvoda- és iskolakezdés előtt 1 hónappal megelőzésképpen kezdjék el a rendszeres Sensolite fénykezelést, hiszen a tapasztalatok azt mutatják, hogy gyermeke a kritikus időszakban már megerősödött immunrendszerrel nézhet szembe az őt fenyegető vírusokkal és baktériumokkal. A kezelés nagyon kellemes és minden gyermek kivétel nélkül nagyon szeret a Sensolite fényágyban tartózkodni!

Azok a fránya sérülések

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy élsportolóink és olimpikonjaink sportsérüléseiket követően rendszeresen a Sensolite fényágyban gyógyulnak, ezzel felére, harmadára csökkentve a gyógyulási időt. (Gondoljunk csak a világbajnoki aranyérmet szerzett férfi vízilabda-válogatottra!) Ez természetesen nemcsak számukra nagy jelentőségű, hanem Önöknek, a sportot szerető és rendszeresen űző egészségtudatos embereknek is, akik aktív mozgás közben óhatatlanul sérülhetnek. Ha lényegesen gyorsabban és probléma mentesebben gyógyulnának, jó szívvel ajánlom a Sensolite fényágy kúraszerű használatát.

Reumatikus fájdalom bárkit kínozhat

Problémái vannak a mindennapos mozgásában? Javaslom, hogy éljen a Sensolite fényágy áldásos hatásával, néhány kezelés után érezni fogja a különbséget, mert mozgáskorlátozottsága és esetleges fájdalmai jelentősen csökkenhetnek.
Most különösen érdemes a miskolci Sensolite Gyógycentrumba ellátogatni a Jókai u. 4. szám alá, hiszen a bölcsőde-, óvoda-, és iskolakezdésre való tekintettel minden gyermekbérlethez ajándék kezeléseket adnak! Bármilyen kérdése, kérése van, hívja az ismert telefonszámokat: 06-46-784-766 és 06/30-858-46-76.

*A cikkben megjelent hatások tapasztalati adatokon alapulnak, azok tájékoztató jellegűek, a gyógyhatások tekintetében bővebb információt a www.sensolite.hu oldalon talál. Kérjük a konkrét kezelés előtt vegye igénybe az orvosi konzultációt és tájékozódjon honapunkon.

(X)

Vissza