HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
életmód

Az egészségért tett erőfeszítés nem korfüggő!

2013. október 18. (péntek) 10:22
 
Ízületi fájdalmak gyötrik? Gyakran beteg? Nehezen gyógyuló lábszárfekéllyel küzd?

Ha október, akkor az idősebb generációk tagjai kerülnek a fókuszba – immár több mint 20 éve. Az ország számos Idősek Hete, Hónapja programsorozata között találjuk a miskolci Sensolite Egészségcentrum nyugdíjas korú vendégeinek szóló kedvezményét.   

Az elmúlt évek tapasztalata azt mutatja, hogy egyre többen keresik fel a Sensolite Egészségcentrumot reumatikus vagy ízületi panaszokkal, amely nem csak fájdalommal jár, de komolyan korlátozhatja a szabad mozgást is. Ilyenkor önkéntelenül is bosszankodunk, vagyis már a kedélyállapotunkra is rányomja bélyegét az egészségügyi probléma. A beszámolókból, visszajelzésekből az derül ki, hogy a Sensolite fényágy kúraszerű használata egyszerre több területen is hatásos lehet.* Ennek egyszerű magyarázata van: a kezelés során a teljes testfelületet éri a polarizált fény, amely a bőrfelszín alá hatolva, a vérkeringés segítségével eljuttatja a jótékony, kedvező hatásokat a szervezet minden szervéhez és szervrendszeréhez.

„Egész életemben dolgoztam, a közösség aktív tagja voltam.” – kezdi történetét Judit, aki több mint negyven évig tanított. „Soha nem törődtem az elő-előbukkanó fájdalmakkal, de idővel egyre rosszabb lett. Amint több időm volt magammal is törődni, azt vettem észre, hogy már fájdalomcsillapítót szedek – másképp a térd és könyök bántalmaim elviselhetetlenek voltak. Krónikus gyulladást állapított meg az orvosom, és azt javasolta, hogy próbáljam ki a Sensolite-ot. Már az egészségcentrum dolgozóitól tudtam meg, hogy a fényágy rendszeres használata mellett akár a hidegfront okozta fejgörcsöm is javulhat. Mielőtt elkezdtem a terápiát, megfogadtam, hogy rendbe fogok jönni testileg és lelkileg egyaránt, mert még sok dolgom van és annyi minden vár még rám! 10 alkalom után, mintha teljesen kicseréltek volna, most pedig már a harmadik 20-as kúrámat kezdem. Hálás vagyok, hogy rátaláltam erre a csodás eszközre!”

Lábszárfekély és stressz kezelésére is polarizált fény

Kevés szó esik a lábszárfekélyes betegekről, pedig számuk sajnos egyre gyarapodik hazánkban. A Sensolite kúraszerű használata során nyert tapasztalatok azt mutatják, hogy az ilyen típusú pácienseknél is eredményes lehet a terápia. Mivel a polarizált fény a vérkeringés révén juttatja el jótékony hatásait az egész szervezethez, így a kötözött lábbal is be lehet feküdni a fényágyba, hiszen a kötés alá is eljutnak a pozitív hatások.

A Sensolite alkalmazása során egyre többen számolnak be arról is, hogy egészségügyi panaszaik javulása mellett sokkal kiegyensúlyozottabbá váltak lelkileg: kevesebb volt életükben a stressz, a kezelések után pedig kifejezetten jól érezték magukat.

V. M. 59 évesen ismerkedett meg a Sensolite fényterápiával. „Panaszaim rendkívül sokrétűek voltak, gyakori nátha, fül- és orrmelléküreg, fogínygyulladás, ízületi panaszok, fáradékonyság, idegesség, hangulatingadozás. Már a kúra elején idegrendszerem, kedélyem nyugodtabb, időjárási frontnál terhelhetőségem jobb lett. Fáradékonyságom csökkent. Másfél hónapja tartó hörghurutom elmúlt. Az 5. kezelés után éjszakai alvásom – altató nélkül – jobb lett. Bal váll fájdalmam csak ritkán jelentkezik, akkor is sokkal enyhébben, mint annak előtte és nem kell bevennem gyógyszert. Amit az ismerősök is észrevettek a hajam és a bőröm szebb, simább lett, műtéti hegem szinte alig látható. Múlt héten 16. kezelés után elvégzett kontroll laborvizsgálat minden eddigieknél jobb eredményt mutatott. Magam részéről szeretettel ajánlom!”

A test és lélek egyensúlyának megőrzése vagy visszaszerzése érdekében, a különböző egészségügyi panaszok kiküszöbölése érdekében érdemes egy esélyt adni önmaguknak és a Sensolite fényterápiának egyaránt. Éljen most Ön is a miskolci Sensolite Egészségcentrum „Idősek Hónapja” kedvezményével, jöjjön el hozzánk a Jókai u. 4. szám alá, vagy hívjon minket jól ismert telefonszámainkon: 06/ 46-784-766 és 06/30-858-4676.

*A cikkben megjelent hatások tapasztalati adatokon alapulnak, azok tájékoztató jellegűek, a gyógyhatások tekintetében bővebb információt a www.sensolite.hu oldalon talál. Kérjük a konkrét kezelés előtt tájékozódjon honapunkon.

(X)

Vissza