HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
életmód

Sikeres volt a Miskolci Holding egészségprogramja

2013. szeptember 26. (csütörtök) 19:30
 
A Miskolc Holding Zrt. egy évvel ezelőtt eredményesen pályázott a TÁMOP - 6.1.2/11/1 „Egészségre nevelő és szemléletformáló életmód programok – lokális színterek” című pályázatra, ahol közel 10 millió forintot nyert arra, hogy munkatársai egészségmegőrző programokon vegyenek részt, tudatosabban figyeljenek oda egészségük megőrzésére és ezzel egészségesebben éljenek.

Az Új Széchenyi Terv keretében megvalósuló projekt 2012. október 8-án indult, középpontjában az egészségre való nevelés és szemléletformálás, a stressz kezelés, a dohányzás megelőzése, illetve a dohányzásról való leszokás elősegítése állt, melyek különböző egészségfejlesztési programok keretében valósultak meg.

A „Mozdulj Miskolc” mottóval indult programsorozatban a Miskolc Holding Zrt. munkatársai számára az egészséges életmódra inspiráló előadások mellett szerveztek egészségnapot, csoportfoglalkozást, sportbajnokságokat, de a dolgozók térítésmentesen járhattak fitneszterembe, illetve uszodába.

A sikeressége a pályázatnak nem csak a programok megvalósulásán és a munkatársaknak a rendezvényeken való nagyszámú részvételén volt mérhető, hanem azon, hogy sokan azóta is rendszeresen sportolnak, mozognak vagy hagyták abba a dohányzást.

A Miskolc Holding Zrt. múlt hétvégén tartotta az egészségprogram utolsó rendezvényét Dédestapolcsányban, ahol csodálatos erdei környezetben egy reggeli tornát követően szellemi és fizikai vetélkedőn vettek részt a munkatársak, majd összemérték erejüket asztali futball illetve a ping-pong bajnokságban.

Az egészségprogram ugyan lezárult, de a részvételt és az eredményeket tekintve a program ez után válhat még sikeresebbé azzal, hogy az egészségre nevelő és szemléletformáló programok sikeresen és tartósan adták át „üzenetüket” a Miskolc Holding Zrt. munkatársainak, amelynek lényege: figyelj oda egészséged megőrzésére és élj egészségesebben.

Vissza