HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
hírek

Újabb kirándulás a határ menti iskolásoknak

2024. április 15. (hétfő) 09:39
 

A Zöld Dongó Környezetvédelmi Alapítvány és szlovák partnere, a Telovýchovná jednota Slavoj Kráľovský Chlmec újabb kirándulást szervez szlovák és magyar iskolások számára.

Magyar és szlovák iskolás tanulóknak hirdet kirándulást a Zöld Dongó Környezetvédelmi Alapítvány és szlovák partnere, a Telovýchovná jednota Slavoj Kráľovský Chlmec. A 4 részből álló eseménysorozat második alkalmára április 26-ára várja a diákokat. A helyszín ismét a Baradla-barlang és környezete. Az esemény alapvető célja továbbra is az, hogy a résztvevő szlovák és magyar általános iskolások tapasztalatcsere útján megismerjék a két ország környezetvédelmi, fenntarthatósági törekvéseit, és a határmenti terület természeti szépségeit.

zd_logo.jpg

Az „Ember és természet kapcsolata“, röviden EMTEK című HUSK/SPF/2301/3.2/113 azonosítószámú Interreg kisprojekt keretében megvalósuló kirándulás barlangtúrát, játékos előadásokat, természetvédelmi vetélkedőket is tartalmaz. Vagyis több lesz, mint egy kirándulás, igazi kulturális programban lesz részük a tanulóknak.

Az eseményt az Interreg Magyarország-Szlovákia Program Kisprojekt Alapja támogatta.

A szerződés száma: HUSK/SPF/2301/3.2/113/P34.

A kisporjekt rövid címe: EMTEK. A megítélt támogatás összege: 36 337,50 EUR

https://www.skhu.eu/spf

spf-billboard_HU_v1-00 (1).png

Vissza