HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
ajánló

Közkívánatra újra kertmozi a kastélyban

2024. május 30. (csütörtök) 13:21
 

TELTHÁZ!

Ismét kastélykertmozinak ad helyet az Edelényi Kastélysziget. Közkívánatra idén nyáron is beindul a pattogatott kukorica és a mozigép a kastélykertben. Június 7-én a Nyugati nyaralás című magyar vígjátékot vetítik.

Mozizz egyedülálló környezetben, pattogatott kukoricával, üdítővel a kézben! Június elején az Edelényi Kastélysziget kertmoziprogramja egy igazán jó kis csemegét, a Nyugati nyaralás című filmet kínálja a családoknak, baráti társaságoknak, vagy éppen a kertmozi-randira készülőknek.

io3e81ij.png

A vetítésen való részvétel díjtalan, azonban regisztrációhoz kötött. A férőhelyek száma pedig véges, ezért kizárólag az első 100 regisztrálónak lesz lehetősége átélni a különleges filmszínházi élményt. Az érvényes jelentkezést a regisztrációs felület visszajelzi. Regisztrálni az alábbi linken keresztül lehetséges:

https://forms.gle/e3FdigcLpLxmLkqP7

A vetítés kedvezőtlen időjárás esetén sem marad el, csupán beköltözik a kastély épületébe.

A Nyugati nyaralás című magyar film a ’80-as évek Magyarországára utaztatja a mozirajongókat. A tipikus magyar család a riviéra lázában ég, ám amikor elindulnak nyaralni, akkor derül ki, hogy négy útlevél helyett csak három érkezett meg.  Nem jönnek ám zavarba, helyette inkább kölcsönveszik egy disszidens magyar autócsodáját, és ha már nem jutnak el nyugatra, akkor onnan érkező turistaként elindulnak meghódítani a Balatont. Az autóval azonban egy hidegháborúba hajtanak....

A filmvetítés a TOP_PLUSZ-3.1.3-23-BO2-2023-00001 Humán fejlesztési programok Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében című projekt keretében valósul meg.

plakat (002).jpg

Vissza