HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
ajánló

Családi nap Encsen

2024. május 13. (hétfő) 10:17
 

Családi napot szervez Encsen a Zöld Dongó Alapítvány. Az encsi Városi Sportcsarnok és Sportterepen a városi gyermeknap részeként várják a család minden tagját. Fiúk, lányok, kicsik és nagyok is találnak majd nekik tetsző programot. A Zöld Dongó Alapítvány és szlovák partnere, a Telovýchovná jednota Slavoj Kráľovský Chlmec mindenkire gondol.

Szellemi és ügyességi vetélkedőkkel kezdődik május 26-án az alapítvány Családi napja, hogy minden korosztály bemelegíthesse elméjét és testét az egész napos szórakozásra. Az ügyességi megmérettetések mellett a fenntarthatóság és a környezetvédelmi célkitűzések népszerűsítésének érdekében egy különleges tárlatot is megnyitnak május 26-án, vasárnap. A komplex, szórakoztató és szemléletformáló Családi napon az érdeklődők újrahasznosított tárgyakból összeállított kiállítást nézhetnek majd meg.

zd_logo.jpgMindezek mellett az alapítvány önkéntesei előadást is tartanak majd az encsieknek és a környékbeli érdeklődőknek. A téma pedig természetesen a környezetvédelem lesz. A Zöld Dongó Alapítvány és önkénteseik ott lesznek május 26-án Encsen, a Városi Sportcsarnok és Sporttelepnél. Legyenek ott Önök is a családi napon.

Az eseményt az Interreg Magyarország-Szlovákia Program Kisprojekt Alapja támogatta.

A szerződés száma: HUSK/SPF/2301/3.2/113/P34.

A kisporjekt rövid címe: EMTEK. A megítélt támogatás összege: 36 337,50 EUR

https://www.skhu.eu/spf

spf-billboard_HU_v1-00 (1).png

Vissza