HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
életmód

Megtalálta az ideális karácsonyi ajándékot!

2011. december 8. (csütörtök) 12:31
 
Vannak szerencsés emberek, akik már a tavalyi karácsonyfa alatt találkozhattak a Sensolite nevével. Azóta pedig már azt is tudják, hogy milyen pozitív hatásai vannak a teljes testfelületen alkalmazott polarizált fény-terápiának. Nézzük két páciens boldog beszámolóját.

„Éppen egy éve kaptam ajándékba gyermekeimtől egy Sensolite bérletet és az ünnepek után azonnal elkezdtem a terápiát. Égető volt számomra, mert rendre kiújuló reumám és gyakran jelentkező migrénes fejfájásom szinte ellehetetlenítette a mindennapjaimat. Már a 8. kezelés után egyáltalán nem voltak panaszaim és azóta is remek formában vagyok!” – meséli a 61 éves A.V.

„Azon szülők közé tartozom, akiknek legfontosabb gyermekeik egészsége. Az oviban is sok jót hallottam már szülőtársainktól a sensolite-ról, ezért döntöttünk úgy a férjemmel, hogy hasznos ajándék is kerül a fa alá, és lányainkat – akik az összes betegséget hazahozzák – rendszeresen el fogjuk hordani a fényágyba. 15 alkalom után végre eltelt jó néhány hónap betegségek nélkül – persze heti 1 fenntartó kezelésre járunk még mindig. Sőt, én is csatlakoztam, hiszen a lányok engem is rendszeresen „megajándékoztak” aktuális betegségükkel. A gyógycentrum asszisztense meggyőzött arról, hogy nekem is jót fog tenni a kúra, és valóban jól döntöttem: nemhogy kevesebbet vagyok beteg, de esténként a házimunkát sem enerváltan végzem, kis túlzással még örömömet is lelem benne, annyi az energiám!” – írta meg P. K. 35 éves anyuka.

Mindenkit feltölt energiával

Ma már egyre többen tudják, hogy a Sensolite magyar találmány, Fenyő Márta biofizikus jegyzi, akit az idei évben beválasztottak az 50 legbefolyásosabb magyar nő közé. A közelgő ünnepek alkalmából a feltalálóval beszélgettünk.

- Ahogyan a Sensolite-ról olvasgattam, már-már úgy tűnt számomra, hogy ez az eszköz minden bajra jó…

- Nagyon fontos hangsúlyozni, hogy a Sensolite nem egy csodatévő szerkezet, hanem egy tudományos, orvosi és klinikai kutatásokkal alátámasztott orvosi eszköz. Ennek ellenére rendkívül széles a polarizált fény-terápia felhasználási területe. A két beszámoló tapasztalatai valóban olyan területek, amelyekre a tapasztalataink szerint a fényágyat egyértelműen ajánlani tudjuk. Elsősorban kisgyerekek esetében, de természetesen felnőtteknél is a gyakori nátha, torokfájás, homlok- és arcüreggyulladás, köhögés és fülfájás esetében is hasznos lehet. De ezen kívül minden korosztály személyiségét megnyugtatja és kiegyensúlyozza, egy kicsit energiával tölti fel az enervált és energiahiányos embereket és megnyugtatja a stresszben élő ideges, mindig rohanókat. A Sensolite polarizált fény-terápia hatásának alapja, hogy harmonizálja a szervezetet. Ez történt a hölgyeknél is. Sok-sok páciensünk beszámolójával tudjuk alátámasztani, hogy az alvászavarok helyreállításában is segítséget nyújthat, ahogy segít az ízületi panaszok enyhítésében.

- Eddig megkímélt minket az időjárás, de lassan beköszönt az igazi tél, a hó és vele együtt a téli sportok kedvelőinek – az örömön túl – időnként az üröm is…

- A téli sportok szerelmesei időnként a szánkózás, síelés, snowboardozás, vagy egyéb téli sportok űzése közben sajnos igen gyakran lesérülnek. A ficamok és rándulások mellett gyakran törik a csont, szakad a szalag. Ilyenkor óhatatlanul a szabadságot követően irány a kórház és hetekig gipszben kell élnünk napjainkat. Ezért szeretném most Önöket egy jó hírrel megörvendezetni! A teljes testfelület kezelésére alkalmas polarizált fény-terápiának köszönhetően ezeknek a gipszes napoknak a száma lerövidíthető, mert a Sensolite tapasztalataink alapján a regeneráció mértékét jelentősen gyorsíthatja. Külön kiemelném a fényágynak azt az előnyét, amikor lekerül a gipsz, és az elvékonyodott, legyengült izomzat, a sokáig mereven tartott ízületek nehezen nyerik vissza régi mozgásképességüket, erejüket. Ha ebben az időszakban - természetesen a nélkülözhetetlen gyógytorna mellett - rendszeresen használja a polarizált fény-terápiát, a rehabilitációs időszak több héttel lerövidülhet.

- Ötletet is adhatunk most az olvasóknak az ünnepek közeledtével…

- Véleményem szerint ideális karácsonyi ajándék lehet akár egészséges, akár beteg rokonainak, szeretteinek vagy barátainak, ha az ünnep alkalmából fényt viszi az életükbe! A polarizált fénnyel az egészséges emberek megőrizhetik egészségüket, a betegeknek pedig megadatik a gyógyulás lehetősége, és ha egyszerűen csak erősebbnek, szellemileg és fizikailag frissebbnek akarja érezni magát valaki, akkor is kiváló ajándék, ha meglepjük a hozzánk közel állókat vagy magunkat a szeretet ünnepén a meleg, egészséget adó, gyógyító fénnyel!

(X)

Vissza