HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
életmód

A siker kódja

2012. január 26. (csütörtök) 13:38
 
Elege van abból, hogy képtelen kijönni a fizetéséből? Hogy folyton ugráltatja a főnöke, de nem tud tovább lépni? Vagy abból, hogy egyedül van, miközben a barátai már rég megtalálták az igazit? Úgy érzi, zsákutcába jutott és nem látja a kivezető utat? Mi lenne, ha azt mondanánk: egyszer s mindenkorra búcsút inthet a kudarcoknak és a nélkülözésnek. Nem kell mást tennie, mint végre megtanulni néhány fontos szabályt, az élet nevű játék szabályait.

Szalay Ádám, a TV2 Naplójának főszerkesztő-riportere évek óta oktatja a siker kódját. Egy olyan, bárki által elsajátítható gondolkodási és cselekvési rendszert, amely lehetővé teszi, hogy az is megtapasztalhassa az áttörést, aki korábban ezt elképzelhetetlennek tartotta. Népszerű tréningjeinek több ezer, korábbi hallgatója vallja, hogy Ádám kétnapos tanfolyama mérföldkő volt az életében.

A tapasztalatok

- Sokan jeleznek vissza, hogy megduplázták a bevételüket. Van olyan is, aki nem váltott céget, viszont megtanulta, hogyan kell jól kérni, és a korábbi vállalatánál dolgozik kétszeres fizetésért. De említhetek olyat is, aki csaknem 20 kilót dobott le a tréning után és élvezi, hogy végre fitt, karcsú és rajta is jól állnak a ruhák. Vagy eszembe jut az az asszony, aki nem hitte, hogy 42 évesen, kamasz gyerekkel találhat magának párt. Aztán, alig egy évvel a tanfolyam után díszvendég voltam az esküvőjén – meséli lelkesen a televíziós.

[1_960] SzalayAdam.jpg

A siker tanulható

Szalay Ádám egy kipróbált, jól működő tréninget hozott haza az Egyesült Államokból. Tanítómestere, a Titok című filmből ismert Jack Canfield, az Erőleves a léleknek című könyvsorozat írója személyesen képezte ki őt a siker alapelveinek oktatására. És ma már Ádám is vallja: a siker tanulható viselkedési forma. Csak éppen egy szót sem tanítanak róla az iskolákban. Ezt a hiányt pótolja a Sikerkód. Persze, amikor tisztázzuk magunkban, hogy mi az, ami nem működik az életünkben, az fájdalmas, mégis elengedhetetlen része annak, hogy új irányt adjunk a jövőnknek. Ne akarjuk elfedni a hibáinkat, megmagyarázni a kudarcainkat és hagyjunk fel a kifogásokkal is. Az a legfontosabb, hogy mihamarabb elkészítsük a személyes leltárunkat. Hadd magyarázzam meg néhány példán keresztül:
Erős és egészséges akar lenni? Akkor itt az ideje, hogy felhagyjon a kifogásokkal, ami a súlyát, az étrendjét és a testmozgás hiányát illeti.
Olyan intim kapcsolatra vágyik, amely a tiszteletre és a szeretetre épül? Akkor szakítania kell a magyarázataival, amelyek arról szólnak, hogy Ön és a partnere miért nem jönnek ki egymással.
Azt szeretné, hogy örömmel üdvözölje a hétfő reggeleket és izgatottan induljon munkába minden nap? Akkor fel kell fedeznie, milyen elfoglaltság tölti el szenvedéllyel és végig kell gondolnia, mi az, amivel a hátralévő életében minden nap szívesen foglalkozna.
Egy életre meg akar szabadulni az adósságoktól? Akkor fel kell térképeznie a költekezési szokásait és meg kell alkotnia egy olyan, személyes költségvetést, amelyben a kiadásai nem haladják meg a bevételeit.

A lényeg

Változtatnunk kell a beidegződéseinken és a megszokásainkon. És éppen ehhez ad kézzel fogható segítséget a Sikerkód. A tréning két napján minden résztvevő megkapja azokat az eszközöket és technikákat, amelyeket azonnal elkezdhet alkalmazni, hogy ő is elérhesse azokat a célokat, amelyek korábban lehetetlennek tűntek számára.

Vissza