HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
életmód

Húsz perc az egészségért

2012. december 19. (szerda) 21:26
 
Fürdőzzön a Fényben, hogy a karácsonyi időszakot betegségtől mentesen, és valódi pihenéssel tudja tölteni!

Sokszor mondjuk, de talán csak akkor hisszük el valójában, amikor magunk is megtapasztaljuk, hogy „ha egészségünk van, akkor mindenünk megvan”. Egy-egy kisebb megfázás alkalmával akár napokra kieshetünk a megszokott életritmusunkból, amikor a tünetek mellett a kényszerpihenőt is el kell viselnünk. Szerencsére már tudunk olyan egyszerű és gyógyszer nélküli megoldást kínálni, amely gyorsíthatja a gyógyulást, illetve megelőzheti, hogy betegek legyünk. A SENSOLITE polarizáltfény-terápia hozzásegíthet ahhoz, hogy megőrizzük egészségünket, illetve gyorsabban meggyógyuljunk, ha mégis ágynak estünk.

„A mostani rohanós, stresszel teli időszakban fokozott testi-szellemi igénybevételnek vagyunk kitéve. Az ünnepek alatt a legnagyobb örömet  azáltal adhatjuk szeretteinknek, ha ott vagyunk, és  velük együtt   mi is jól érezzük magunkat.” – mondta Fenyő Márta, a Sensolite fényágy feltalálója. „A legcélszerűbb megelőzni a betegséget, ezért szívből ajánlom mindazoknak a fényágyat, akik az egészségük megőrzésére, vagy a már meglévő betegségük, mint például a felső légúti megbetegedések javulására, vagy a téli időszakban fellépő gyakori rossz hangulatra, depresszióra keresnek hatékony megoldást. A Sensolite fényterápiát a család legkisebb tagjai számára is bátran ajánljuk, hiszen a fénykezelés gyógyszer-, és invazív beavatkozástól mentes. A tapasztalatok azt mutatták, hogy a fényágy rendszeres használatával megelőzhetők a gyermekek esetében oly gyakran előforduló felső légúti fertőzések, orrmelléküreg-gyulladások és az ezek szövődményeként sokszor fellépő fülfájás, tüdőgyulladás.”*

[1_960] FenyoMarta2.jpg

A téli időszakban érdemes már akkor elkezdeni a kúraszerű kezeléseket, amikor egészséges a gyermek, hiszen így elérhetjük, hogy ne is betegedjen meg, sőt, a megelőző kezeléssel az esetleges későbbi antibiotikum-szedés is kiküszöbölhető, mert a fényterápia segíti a gyerekek vírus fertőzések elleni természetes védekezőképességét. Megelőzésként javasoljuk legalább egy hónapon keresztül, és legalább heti két alkalommal a fénykezelést, ha pedig a betegség mégis bekövetkezett, akkor annak lefutása jelentősen lerövidíthető, a komolyabb szövődmények is kiküszöbölhetővé válnak. Magas láz esetén viszont nem ajánljuk, de egy-két nap múlva, amikor a láz már lecsökkent, határozottan érdemes elkezdeni a terápiát.

[2_960] kari_1.jpg

A karácsonyi időszakban jelentős kedvezményekkel várjuk a miskolci Sensolite Gyógycentrumban, ahol ráadásul a 2012. évi érvényességi idővel ellátott Üdülési Csekkjét év végéig fénykezelésekre is válthatja. Vegye saját kezébe a döntést, a kezelések kúraszerű alkalmazásával tegyen Ön is az egészségéért!

    
*A cikkben felsorolt egyes hatások tapasztalati adatokon alapulnak, azok csak tájékoztató jellegűek, a gyógyhatások tekintetében bővebb információt a www.sensolite.hu oldalon talál. Kérjük, a konkrét kezelés előtt konzultáljon kezelőorvosával és tájékozódjon honlapunkon!

(X)

Vissza