HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
portré

Demeterné Bártfay Emese: „Amióta polgármester vagyok ez a hobbim…”

2013. július 19. (péntek) 22:39
 

… mondta nevetve Demeterné Bártfay Emese, Monok polgármestere, amikor arról érdeklődtünk, hogy mivel tölti a szabadidejét. Aztán csak elárulta, hogy utazással, s ezen belül is Afrika áll a legközelebb a szívéhez.

„Azért vagyok itt, mert van három gyermekem, két saját és egy örökbe fogadott. Jól menedzseltem az életüket, sikeresen útjukra bocsátottam őket. A kezembe vettem Monok életét is, hogy egyenesbe hozzam” – magyarázta  miért is vágott bele a polgármesterségbe. Annyi biztos, hogy tennivalóban nincs hiány.

[0_960] DemeterneBartfaiE.jpg

„Egyre kevesebb időm, lehetőségem van az utazásra. Vannak viszont a hosszú hétvégék, mint például május 1-je, pünkösd is volt. A csíksomlyói pünkösdi búcsúra rendszeresen megyünk. Szerencsére nem maradt el az utazás az idén sem” – mondta örömmel Demeterné Bártfay Emese, aki főállású polgármester, mellette pedig ott a családi gazdaság. Földműveléssel, szőlőtermeléssel foglalkoznak. Monok, Golop környékén gazdálkodnak. A növénytermesztés kora tavasztól késő őszig elfoglaltságot ad, nem is tud elutazni a Demeter család a klasszikus nyaralásra. Télen szokták bepótolni, igaz nem a havas hegyekben, hanem a Mediterráneumban….

„Bejártuk a világot. Afrika a kedvencem, ugyanis csak a meleget bírom, a síelés szóba sem jöhet. A kontinensen belül Kenya tetszik a legjobban” – árulta el.
Ezek szerint elégedett lehet, mert mostanában ebből itthon is kijut rendesen.

Vissza