HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
hírek

Helló Miskolc! Helló B-.A.-Z. megye!

2014. szeptember 9. (kedd) 18:20
 
A tanévkezdéssel végérvényesen véget ért a nyár. A családok visszatértek a szokásos kerékvágásba, miközben nosztalgiával nézik a nyáron, az utazás, nyaralás közben készült fotókat. Képes élményeit ossza meg mással is! Küldje be kedvenc Miskolcon, Borsod-Abaúj-Zemplén megyében készült felvételét, s a legjobbakat közzétesszük honlapunkon, s még nyerhet is vele!

Mutassuk meg Miskolc és a megye természeti és épített értékeit, kulturális, történelmi hagyományainkat, vagy akár egy jó bulit! A Kulcs Magazin és a Miskolci Tourinform Iroda (Miskolci TDM) közös játékára várjük a nyáron Miskolcon és Borsod-Abaúj-Zemplén megyében készült fotókat a anyarkepe@gmail.com email címre. Beküldési határidő: 2014. szeptember 21., 24.00. Részvételi feltételek: személyenként egy darab, saját készítésű felvétel. A beküldéssel automatikusan hozzájárul, hogy azt a játékkal kapcsolatban térítésmentesen felhasználhatják a  szervezők.

[0_960] kulcsjatek.JPG

(Felvételünkön az  ajándékcsomagok: baseball sapka, hűtőmágnesek, pendrive, prospektus)

A kép mellé kérjük adja meg a készítő nevét, a helyszínt, esetlegesen az eseményt, valamint az értesítési címet/telefonszámot (utóbbit bizalmasan kezeljük). A zsűri által kiválasztott három legjobb kép készítője 1-1 ajándékcsomagot nyer. A nyerteseket 2014. szeptember 22-én értesítjük.

Ha tetszik játékunk szóljon barátainak, ismerőseinek is róla, linkeljen, ossza a közösségi portálokon!

Kellemes képválogatást, jó játékot kívánunk! Helló Miskolc! Helló B.-A.-Z. megye!

Vissza