HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
hírek

X. Gömör Expo majálissal

2008. május 1. (csütörtök) 16:14
 
Majus 1-én megnyitotta kapuit a X. Gömör Expo Putnokon a Serényi Béla Gimnázium területén, amely május 4-ig fogadja díjtalanul látogatóit.

A Magyar-Szlovák kiállítás és vásár Borsod-Abaúj-Zemplén megye és a térség legrangosabb interregionális rendezvénye. Az Expo elsősorban a Sajó-Rima Eurorégió vállalkozóinak, cégeinek piaci és gazdasági „kirakata”.

[3_180] Megnyito.jpg [4_180] GomorExpo.jpg

Az expot dr. Ódor Ferenc közgyűlési elnök nyitotta meg, majd díjazták a vásár kiállítóit. A X.Gömör Expo főbb kisérő rendezvényei a VII. Inter-Gömör Fesztivál, a II. Vadászati Kiállítás és a II. Serényi Agrár Napok.

[1_180] VadaszKiallitas.jpg [2_180] AgrarKiallitas.jpg

Május 3-án 10 órától pedig megyei vadásznapot tartanak az Expoval szemközt lévő Serényi László Általános Iskola területén. Új vadászok eskütétele, vadászruha divatbemutató, solymászbemutató, őzhívás bemutató, szarvasbőgés bemutató, vadászkutya bemutató, trófea bemutató, festmény és fotó kiállítás, könyvbemutató és vásár, természet-filmek bemutatója, vadételfőző verseny, vadászvásárosok, terepjáró kiállítás szerepel a programok között.

Vissza