2017.augusztus.30 (szerda) Tyúktolvajokat fogtak!

Tyúktolvajokat fogtak!

A rendőrségi hírek közé szerdán egy igazi gyöngyszem is bekerült. Baromfit loptak ugyanis két sályi portáról is, s néhány órás nyomozás után a rendőrség eredményesen zárta a nyomozást, megkerültek a tolvajok és a tyúkok is. Igaz utóbbiak már élettelenül...


A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába érkezett lakossági bejelentés  augusztus 28-án 8 órakor, miszerint ismeretlen személyek az éjszakai órákban, egy Sályon lévő családi ház portájára bementek és az ott lévő melléképületből baromfikat tulajdonítottak el.

A helyszínre kiérkező rendőrök azonnal megkezdték az adatgyűjtést, amely közben újabb jelzés érkezett részükre, hogy egy másik helyi portára szintén behatoltak ismeretlenek és onnan is baromfikat loptak el.

A járőrök néhány órán belül elfogták és a Mezőkövesdi Rendőrkapitányságra előállították a lopásokkal gyanúsítható két helyi férfit, akik kihallgatásuk során a bűncselekmények elkövetését elismerték. Az elkövetők otthonában végrehajtott (avagy rendőrül: foganatosított)  házkutatások során az ellopott, s időközben levágott (rendőrségi nyelven: élettelen) baronfik is előkerültek.

« Vissza
Impresszum | Közérdekű adatok | Adatvedelmi nyilatkozat