2017.szeptember.30 (szombat) A Diósgyőr most a Viditől kapott ki

A Diósgyőr most a Viditől kapott ki

A listavezető Videoton fordulatos mérkőzésen, a hajrában szerzett góllal 3-2-re verte a Diósgyőrt Debrecenben a labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójában. A DVTK-nak nem sikerült kikecmeregni a gödörből. A másik borsodi csapat, a Mezőkövesd Sopronban 2-2-t játszott a Haladással.

A székesfehérváriak ezzel két nyeretlen meccs után győztek ismét, a DVTK viszont immár sorozatban négy összecsapáson nem tudott pontot szerezni.

    OTP Bank Liga, 11. forduló:
Diósgyőri VTK-Videoton 2-3 (1-0)
--------------------------------
Debrecen, 1322 néző, v.: Farkas
    gól: Ugrai (17.), Joannidisz (78.), illetve Hadzic (53.), Henty (72.), Pátkai (86.)
    sárga lap: Karan (47.), Szarka (84.), illetve Henty (44.), Pátkai (55.), Nego (91.), Stopira (94.)

    DVTK:
    -----
Antal - Nagy, Lipták, Karan, Tamás M. (Makrai 77.) - Vela, Busai (Kocsis 60.), Nono, Szarka - Joannidisz, Ugrai

    Videoton:
    ---------
Kovácsik - Nego, Juhász, Fiola, Stopira - Hadzic, Varga, Pátkai, Suljic (Szolnoki 92.) - Scepovic (Tamás K. 94.), Henty (Géresi 77.)

    Az első játékrészben egyértelműen a pályaválasztó diósgyőriek akarata érvényesült. Bódog Tamás együttese agresszív játékával meglepte az éllovast, s Ugrai góljával 1-0-s előnnyel ment a pihenőre.

    A fordulás után más felfogásban futott ki a vendégcsapat a pályára, átvette a játék irányítását, s korán megszerezte az egyenlítő találatot, sőt, a játékrész közepére fordított. A folytatásra a DVTK nem esett össze, hét perc múlva egyenlített, ám az utolsó szó a hajrában komoly energiákat mozgósító Videotoné lett, mely Pátkai találatával megszerezte a győzelmet, s megőrizte helyét a tabella élén.

(MTI)


« Vissza
Impresszum | Közérdekű adatok | Adatvedelmi nyilatkozat