2017.november.08 (szerda) Százmillió forintos beruházással újul meg az  Erzsébet Fürdő Gyógyászati és Szűrőközpont

Százmillió forintos beruházással újul meg az Erzsébet Fürdő Gyógyászati és Szűrőközpont

Hét évvel ezelőtt nyitott meg újra az egykori Erzsébet fürdő. Az épületbe akkor alternatív gyógyászati központ költözött.

– Néhány orvossal, pár rendelőben kezdtünk – mondta Mohácsi Gábor, az Erzsébet Fürdő Gyógyászati és Szűrőközpont tulajdonosa pénteki sajtótájékoztatóján az épület Kupolatermében. – A miskolciak részéről nem volt jelentős igény az alternatív gyógymódokra, ezért két év elteltével a hagyományos orvoslás felé fordultunk. Ma már hatvanhat orvossal, huszonkét rendelőben, negyvenhét szakrendeléssel, közöttük tizenhatféle gyermek szakrendeléssel és a laborvizsgálatok ötszázöt fajtájával várjuk a betegeket – tette hozzá Mohácsi Gábor.

Mint azt a tulajdonos elmondta, az épületet felújítják. Először a Szent István térre néző oldalt tették rendbe. Ezzel egy régi adósságot törlesztettek a miskolciak felé. A külső szigetelés és a burkolatcsere után a belső munkák is megkezdődtek. – Még nyolc új rendelőnk lesz. Folyamatosan bővülünk: vásároltunk egy harmincmillió forintba kerülő ultrahang berendezést, de csontsűrűségmérővel is fejlesztettük szolgáltatásainkat – mondta az egészségügyi centrum tulajdonosa. – Nekünk a legfontosabb, hogy aki belép ide, ne féljen attól, hogy orvoshoz jön. Illattal, színekkel, sok virággal és a kolléganők mosolyával tesszük otthonosabbá szolgáltatásaink helyszínét – hangsúlyozta Mohácsi Gábor

[1_960] 2e.jpg

A gyógyászati központba előzetes bejelentkezéssel lehet időpontot kérni. – A gyerekszemészetre három hét a várakozási idő, de a legtöbb rendelésnél elmondható, hogy egy héten belül sorra kerülnek a betegek – mondta a tulajdonos. – Egy beteggel egy orvos minimum tizenöt percet, maximum háromnegyed órát foglalkozik. Az előre egyeztetett időpontokhoz megpróbáljuk szigorúan tartani magunkat, hogy ne raboljuk a vendégek/betegek idejét. Ha mégis várakozni kell, azt valamilyen ajándékkal kompenzáljuk. A várost és a megyét látjuk el elsősorban, de sokan érkeznek hozzánk külföldről is. Jelenleg a szolgáltatások összetettsége, a műszerezettség és a színvonal tekintetében egyedülállóak vagyunk Magyarországon – összegezte Mohácsi Gábor

Az Erzsébet Fürdő Gyógyászati és Szűrőközpontban egyebek mellett van állapotfelmérés, nőgyógyászat, gyermek-egészségügyi központ, felnőtt ultrahang diagnosztika, röntgen, labor, plasztikai sebészet, horkolás centrum, amiket lézeres kozmetológiai beavatkozások és masszázsok egészítenek ki.

« Vissza
Impresszum | Közérdekű adatok | Adatvedelmi nyilatkozat