HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
hírek

Új karrier Magyarországon Európai Online állásbörze

2017. november 17. (péntek) 08:45

Az EURES egy napra összehozza az interneten mindazokat, akik érdeklődnek Magyarország iránt és itt szeretnének új karriert kezdeni. Számos magas színvonalú és azonnal betölthető pozíció áll rendelkezésre az IT, gyártás, gyógyszer- és vegyipar, valamint a szolgáltatási területeken (SSC, call centers), ahol a hazai és nemzetközi tapasztalat a nyelvtudással együtt rendkívüli értéket jelent. Az Új Karrier Magyarországon Európai Online Állásbörze 2017. november 22-én 10.00-től 16.00 óráig az Európai Bizottság European Job Days weboldalán az új kihívásokat keresők részére könnyű és határok nélküli találkozási lehetőséget kínál a magyarországi cégekkel és a megpályázható karrierlehetőségeikkel.

ÁLLÁSKERESŐKNEK:
· minőségi betölthető pozíciók informatikusoknak, programozóknak, mérnököknek, gyártási, gyógyszer- és vegyipari szakembereknek és idegen nyelveket beszélő pályakezdő fiataloknak ismerkedés a magyarországi vállalatokkal, online felvételi interjúk és kapcsolatépítés

MUNKÁLTATÓKNAK:
 cégbemutatkozás, munkáltatói márka, szabad pozíciók és karrierlehetőségek népszerűsítése
 képzett és tapasztalt munkavállalók egyszerű elérése és kiválasztása
 kapcsolatépítés a potenciális jelöltekkel, előválogatás és interjúztatás

Az EURES az online esemény alatt tanácsadást és tájékoztatást nyújt a munkaerőpiacról, élet- és munkakörülményekről, valamint hasznos gyakorlati tudnivalókról a mielőbbi magyarországi elhelyezkedéshez és sikeres életkezdéshez.

Részvétel online regisztrációval – munkavállalóknak és munkáltatóknak egyaránt díjmentesen.
Az online börze helyszíne: www.europeanjobdays.eu
ÚJ KARRIER MAGYARORSZÁGON EURÓPAI ONLINE ÁLLÁSBÖRZE

Vissza