HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESÉLETMÓDX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
színes

A szerencsi bál a bevételt oktatási intézményekre szánja

2020. január 19. (vasárnap) 17:31
 

Tizenötödik alkalommal tartották meg a farsangi időszak kiemelkedő jótékonysági programját, a Szerencsi Polgári Együttműködés Egyesület által szervezett, Polgári Bálként köztudatba vonult táncos estet.

A program nem csak nívójával, de kitűzött céljaival is kiemelkedik a hasonló rendezvények közül, lévén a bevétel hagyományosan támogatási szándékokat valósít meg. Az idén a város oktatási intézményeinek segítését tűzték ki célul a szervezők. Az eseményen – amelyen Dr. Varga Judit igazságügyi miniszter vállalt fővédnökséget - Koncz Ferenc országgyűlési képviselő, mint védnök mondott köszöntőt hangsúlyozva egyebek mellett, hogy jó érzés tudni; a szórakozás mellett a jó cél megvalósítása érdekében fognak össze emberek.

A programot a Hajnali Néptáncegyüttes Palotása vezette fel, majd Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar adott koncertet, végül a By Me divatbemutatója következett, Hrivnák Tünde vezetése mellett.
Hagyomány az esten, hogy köszöntik az első bálozókat, az emlékszalagokat Koncz Ferenc és Egeli Zsolt egyesületi elnök kötötte az érintettek csuklójára.
A hajnalig tartó mulatságon a Rumba Roll zenekar szolgáltatta a talpalávalót.

(SfL)

Vissza