HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESÉLETMÓDX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
színes

Báli hétvégék

2020. február 18. (kedd) 07:51
 

A báli, farsangi időszak közepén járunk, amely hagyományosan vízkereszt napján kezdődik és hamvazószerdáig tart.

Kedves kötelességének tett eleget Bánné dr. Gál Boglárka, a megyei közgyűlés elnöke, amikor a közelmúltban fővédnökként részt vett a hagyományos mezőkövesdi XV. Polgári Estélyen, most szombaton pedig az Ábrányi Ifjúságért Alapítvány bálján, erősítve a megyei és a települési önkormányzatok kapcsolatát.

_MG_3925.jpg

Mezőkövesden komoly hagyománya van a Polgári Estélynek, amelyre ismét megtelt vendégekkel a Városi Sportcsarnok. A térség legnagyobb bálján köszöntőt mondott Tállai András, miniszterhelyettes, Dél-Borsod országgyűlési képviselője, Bánné dr. Gál Boglárka, és Bihall Tamás, a BOKIK elnöke. A műsorban sztárvendégként fellépett Marót Viki és a Nova Kultúra  zenekar. A bált megtisztelte jelenlétével dr. Szinay Attila, az Agrárminisztérium államtitkára, valamint a térség számos polgármestere, közéleti személyisége.

_MG_5707.jpg

Bükkábrányban az általános iskola tornatermében rendezték meg a hagyományos alapítványi bált, amely teljes bevételét a gyerekekre fordítják. Köszöntőt mondott Szalai Szabolcs, polgármester és Bánné dr. Gál Boglárka. A műsor keretében pedig az iskola diákjai léptek fel.

_MG_5465.jpg

(fotók: Varga Tamás - Kulcs Magazin)

Vissza