HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
életmód

Csillagos ötösre vizsgázott a terápia!

2013. július 19. (péntek) 09:16
 
Csupa kitűnő hír érkezik a Sensolite háza tájáról, melyek ékes példái a fényágy kúraszerű használata során tapasztalt javulásoknak, gyógyulásoknak.


DÖNTÉS A CSAPATKAPITÁNY SORSÁRÓL

[0_180] Varga.jpgHetekig kétséges volt Varga Dániel, a magyar férfi vízilabda-válogatott csapatkapitányának szereplése a július 22-én kezdődő barcelonai világbajnokságon, aki 4 hete szenvedett műtéttel végződő ujjsérülést. Dani egyetlen napot sem hagyott ki műtétje óta, minden nap jár Sensolite kezelésekre, végig bízott benne, hogy képes lesz vezetni a nemzeti válogatottat. Mire ezek a sorok megjelennek, Dani már a 33. kezelését is felveszi a fényágyban. Elmondhatjuk, hogy fájdalma tulajdonképpen a 2. kezeléstől már nem volt, és nagyjából a 17-18. kezeléstől gyógytornáztatni is tudja a sérült ujjat, ami azt jelenti, hogy hetekkel korábban kezdhette a munkát, sőt, az elmúlt egy hétben már a csapattal együtt edzhetett kiváló fizikai állapotban. Hetekig kétséges volt, hogy az olimpiai bajnok játékos utazhat-e Barcelonába, hétfőn azonban döntött Benedek Tibor: viszi magával a világbajnokságra csapatkapitányát. A teljes felépüléshez persze még jó néhány Sensolite kezelésre lesz szükség, de Dani elszántsága és akaratereje minden bizonynyal meg fogja hozni a kívánt eredményt.

TÖBB LEGYET EGY CSAPÁSRA!

P. A.-nak már csupán 1 hónapja van első gyermeke születéséig, aki azonban pont az allergia szezon kellős közepére érkezik. A kismama nagyon tudatosan nyilatkozik terveiről. „Tavaly sikerült megúsznom a kritikus hónapokat egy kis tüsszögéssel és orrfolyással, ezért már most elkezdtem a terápiát, hetente háromszor jövök. A szülés után édesanyám lesz segítségemre, így egy-egy 20 perces kezelésre mindenképpen időt fogok szakítani. Amit eddig hallottam róla barátnőimtől, az alapján arra számítok, hogy sokkal több tejem lesz, energikusabbá, kipihentebbé válok és gyorsabban regenerálódom.”

ROSSZ VICCNEK ÉGÉS A VÉGE…

„Az idei év legmelegebb hétvégéjét töltöttük a Balatonnál baráti társaságunkkal, akik nagyon jó heccnek gondolták a naptejes flakon feltöltését testápolóval. Hiába kentem hát be magam, délután 5 órára garnéla vörösre égtem. Vasárnap a fájdalomtól mozdulni is alig tudtam, nehéz volt a hazaút, de hétfőn reggel a Gyógycentrumban kezdtem. Hétfőtől pénteking minden nap voltam, már az első kezelés minimálisra enyhítette a fájdalmat és tulajdonképpen a legapróbb
hámlás nélkül jöttem rendbe. A Sensolite-nak mindig hálás leszek érte!” – meséli V. K., aki már másoktól is hallotta, hogy a fényágynak gyógyhatása van – nem akut – égési sérülések esetén.

AZ EXTRÉM VÁLTOZÁSOK MEGTERHELNEK

Lassan a nyár közepén is túl leszünk és annyi front, valamint hőmérséklet-ingadozás, ami idén tapasztalható, érhető módon megviseli az emberi szervezetet – kit jobban, kit kevésbé. K.B. és felesége azért döntött a terápia mellett, mert mindketten kimerültnek és gyengének érezték magukat, a férjnek ráadásul a térdízületeit viselték meg az össze-vissza cikázó frontok. „Inkább eljövünk hetente kétszer, így az unokákat is többször, hosszabb ideig tudjuk vállalni. Ha itt vannak, jönnek velünk, addig eljátszanak az Egészségcentrumban, amíg mi ketten 20 percet magunkra fordítunk.”

A miskolci Sensolite Gyógycentrumban most Önnek is lehetősége van féláron kipróbálni, milyen a fényágyban tölteni 20 percet, ehhez nem kell mást tennie csak kivágni a Kulcs magazinban található kupont és időpontot egyeztetni a Jókai u. 4. szám alatt található Sensolite Egészségcentrumba jól ismert telefonszámainkon:
06-46/784-766 és 06-30/858-46-76.

(X)

Vissza