HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
életmód

Tavaszi tisztító terápiák - Szép testben ép lélek

2013. március 18. (hétfő) 12:19
 
Amilyen örömmel konstatálják sokan a tavasz érkezését, a hosszabb nappalokat, azt a különleges, ám kellemes illatot, amely az évszak érkezésével jár, a tükör és a gardrób átrendezése utáni ruhapróbák sokaknál jelzik, hogy tavalyhoz képest néhány kiló bizony felszaladt. Ráadásul a rengeteg munka, tennivaló, a tavaszi fáradtság sem kedvez életünk erősen dinamikus tempójának, nem is csoda, ha nehéz beiktatni az áhított alak elérése és egészségünk megtartása érdekében tett erőfeszítéseket.

Kesergésre semmi ok

Még időben van, ha nyárra szeretné magát legjobb formájába hozni, ráadásul megoldásunk könnyen beilleszthető a pörgős mindennapokba is!

Azokkal az eljárásokkal, amelyek az egész testet kezelik, formálják, komplex eredményt érhetünk el. Ilyen nagyszerű kombináció a Flabélos vibrációs edzőgép és a Sensolite fényágy. Egyre többen kombinálják a két eszközt, a tapasztalatok pedig magukért beszélnek!

„Korábban túl sok volt a logisztika, a szervezés, rengeteg időmet vette el.” – kezdi Ny. M. két gyermekes édesanya. „A Sensolite Egészségcentrumban viszont lehetőségem van karcsúsító edzésen részt venni, amely csupán 10 percet vesz igénybe, ezt még a gyermekeim is hajlandók kivárni, aztán ők jönnek, hiszen indul a játék a fényágyban. Egy helyen találtam meg a formás alak elérésének és a gyógyulás lehetőségét!”

Az embernek arra van ideje, amire időt akar szakítani – hangzik oly sokszor a klasszikussá vált mondás. R. A. 34 éves középvezető és férfi létére is osztja ezt a gondolatot, bár tartalmát már a XXI. századi életritmusnak megfelelően értelmezi. „Arra biztosan nem lenne időm, hogy edzőterembe járjak, de 10 vagy most már 20 percet simán be tudok iktatni a hétköznapjaimba. A Flabinak köszönhetően megkapja a szervezetem a szükséges mozgásmennyiséget: érzem, hogy dolgoznak az izmaim, sokat javult az emésztésem és a közérzetem is a régi – ehhez nem teszek mást, csupán heti 3 alkalommal tartok egy-egy vibrációs edzést.”

Tökéletes alakformálás

A Flabélos valóban biztosítja a testnek a kellemes, de eredményes edzést, és fokozza az anyagcserét, így gyorsabban égnek el a kalóriák edzésen kívül is; folyamatosan emelkedik az izmok munkabírása, hatékonyan támadja meg a cellulitot, így segíti használóját a szép testtónus elérésben, és még az egyensúlyérzéket is javítja.

A tapasztalatok azt mutatják, vendégeink arról számolnak be, hogy ha a 10 vagy 20 perces Flabi edzés után még egy Sensolite fénykezelésre is befekszenek, még látványosabb az eredmény: sokkal feszesebb lesz a bőrük, a méregtelenítés is fokozódik és a teljesítőképességük is javul.  

Dr. S. É. állítja, mióta a Flabit és a fényágyat párhuzamosan használja kirobbanó formában van! „4 hónapja járok edzésre és kezelésre, legalább hetente kétszer megfordulok a Gyógycentrumban és 8 kilótól szabadultam meg, de most először a bőröm ugyanolyan rugalmassá vált, mint régebben volt, jól érzem magam a bőrömben, a környezetem szerint még a kisugárzásom is megváltozott! Az biztos, hogy számomra ez a páratlan kombináció!”

Ha most Ön is tenne egy próbát, akkor nincs más dolga, mint időpontot egyeztetni a miskolci Sensolite Egészségcentrumba a Jókai u. 4. szám alá (telefon 06/46-784-766, 06/30-858-46-76), ahol most rendkívüli Flabélos – Sensolite kombinált bérletekkel várjuk április 13-ig! Ne feledje, szép testben ép lélek!

(X)

Vissza