HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESÉLETMÓDX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
hírek

Segítség a segítőknek

2020. november 27. (péntek) 15:41
 

200 adag haltepertővel ajándékozta meg a miskolci Keszegsütő a megyei központi kórház hőseit, amit a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat üdítőkkel és vízzel egészített ki, hogy a koronavírus elleni küzdelem élharcosait megvendégelhessék.

20.jpg

November 27-én, pénteken adták át a Keszegsütő és a megyei önkormányzat képviselői a 200 adag ebédet a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház Semmelweis Tagkórházában az egészségügyi dolgozóknak. A felajánlásból a kórház tagintézményeinek azon osztályai részesültek, akik a koronavírus elleni küzdelem résztvevői.

18 (1).jpg

– Nem tudunk elég hálásak lenni azért a megfeszített munkáért, amit ezek az orvosok, ápolók és nővérek nap mint nap értünk végeznek. Ezért is tartottuk rendkívüli ötletnek a Keszegsütő ebédajándékát, amelyhez nem volt kérdés, hogy mi is csatlakozunk – fogalmazott a kezdeményezés kapcsán Bánné dr. Gál Boglárka, a megyei közgyűlés elnöke. Főként azért, mert a „Keszegsütő halfogyasztást népszerűsítő programja” is a megyei értékek tárházát ékesíti, és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Értéktár tagja.

13.jpg

(Fotók: Serfőző László)

Vissza