Az idegenforgalomból is kiveszi részét az új pálinkaház
2010. október 31. (vasárnap) 09:38Az eseményen Vavrek Zsolt, az új létesítmény egyik tulajdonosa mondta el a Kulcs Magazin érdeklődésére, hogy szélesebb körben szeretnék megismertetni termékeiket, megpróbálják növelni a márkahűséget, új kapcsolatokat alakítanak ki. – Nem elhanyagolható, hogy remek gyümölcsösök találhatók a környéken, ezért is választottuk helyszínként Boldogkőváralját – sorolta Vavrek Zsolt. – A Boldogkői-várat ezrek keresik fel évente, a pálinkaház szeretné meghosszabbítani azt az időt, amit a turisták töltenek el a környéken. Számos programtervezetünk van túl azon, hogy az idelátogatókat megismertetjük a pálinka készítésének technológiáival, a gyümölcstermesztéssel és magával a gönci barackkal. Természetesen nem maradnak el a kóstoltatások, rendkívül széles skálán tudjuk bemutatni a különböző gyümölcsökből előállított pálinkákat. 2006-tól vagyunk a piacon, rengeteg országos és nemzetközi elismeréssel rendelkezünk, ebben az évben a legeredményesebb címet nyertük el termékeinkkel – mondta érdeklődésünkre Vavrek Zsolt. Az avatóünnepségen megjelentek végigkísérhették a gyümölcs útját a cefrétől a palackig.
- SfL -
Tweet Megosztás Facebook-on Megosztás LinkedIn-en Vissza