HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
színes

Itt az új DVTK app!

2022. február 10. (csütörtök) 16:26
 

Megérkezett a DVTK vadonatúj ingyenes applikációja Androidra és IOS-re. Keresd az App Store-ban vagy a Google Playen – adta hírül a dvtk.eu.

Okostelefonja segítségével gyakorlatilag mindenki a zsebében hordja az egész világot. A DVTK egy fél évtizede saját mobil alkalmazással szolgálja ki a klub iránt érdeklődő szurkolókat, ami fölött bizony eljárt az idő. Ezért vadonatúj alkalmazást fejlesztettünk az alapoktól kezdve.

A mától elérhető első verzió nem csak technikailag, hanem tartalmilag is megújult. 

A letöltés után akár regisztráció nélkül is lehet használni az alkalmazást, de a beállítások mentése miatt (erről kicsit később) mégis érdemes regisztrálni.

A mobil alkalmazás használatát két navigációs menü segíti.

A bal felső sarokban található segítségével lehet témát választani (hírek, mérkőzések, tabellák, képek, videók, stb.), és innen érhetők el a DVTK közösségi médiás profiljai is (Facebook, Instagram, TikTok, Twitter). 

A döntés nincs kőbe vésve, bármikor módosítható ugyanitt, illetve egyszeri alkalmak esetén bővíthető, szűkíthető a sportágak listája a jobb felső sarokból nyíló menü segítségével. És ha valaki egy régebbi hírre kíváncsi, akkor a szűrő segítségével beállíthatja a keresett időintervallumot, vagy a címkéket is segítségül hívhatja. (Menteni sem kell, elég a felső nyílra nyomni.)

A hírek egymás alatt következnek, egy gyors görgetéssel azonnal képbe lehet kerülni, és később várakozás, utazás, tévénézés közben elolvasni a részleteket. 

A hírek testre szabása azt is jelenti, hogy a DVTK új alkalmazása akár az egyes szakosztályok önálló applikációjaként is értelmezhető. Így például hazánkban párját ritkító módon egy egyszerű beállítással mostantól a DVTK Labdarúgó Sportakadémia (DVTK LSA) vagy éppen a DVTK Jegesmedvék Jégkorong Sportakadémia (DVTK JJSA) is saját alkalmazással rendelkezik.

Ugyanígy testre szabható a mérkőzések menüpont, a jobb felső sarokban található szűrő segítségével tudod beállítani a téged érdeklő bajnokságokat.

Töltse le a DVTK új ingyenes mobil applikációját a App Store-ból vagy a Google Play-ből! Keresd a DVTK, a legnagyobb régiós multisportklub hivatalos mobil alkalmazását!

(A régi alkalmazás egy ideig elérhető marad, de utána átadja a helyét az újnak.)

(Forrás: dvtk.eu)

Vissza