HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
színes

Rajzpályázatot hirdet a Móra Ferenc Könyvtár

2022. április 26. (kedd) 13:24
 

A Móra-emléknaphoz kapcsolódóan pályázatot hirdet az általános iskolák alsó tagozatos tanulói számára a Móra Ferenc Könyvtár (3524 Miskolc, Klapka György u. 2.). A szervezők az Öreg ember, öreg fa és a Szóló szőlő című Móra Ferenc-novella egyikéhez készült illusztrációkat várnak.

Az alkotások A/3-as méretben szabadon választható technikával (vízfesték, ceruza, zsírkréta stb.) használatával elkészíthetők.

Az illusztrációk beküldési határideje: 2022. május 6.

Móra_rajzpályázat.jpg

A pályaműveket leadhatják személyesen a Móra Ferenc Könyvtárban, vagy eljuttathatják postai úton is az intézmény címére (3524 Miskolc, Klapka György u. 2.)

A novellákat tartalmazó kötet elérhető a könyvtárakban, valamint a Magyar Elektronikus Könyvtár weboldalán (mek.oszk.hu).

A zsűri által legszebbnek ítélt illusztrációk készítői könyvjutalomban részesülnek. A legjobban sikerült alkotásokból kiállítás nyílik a Móra Ferenc Könyvtár, melyet Vészits Andrea dramaturg, Móra Ferenc dédunokája nyit meg 2022. május 18-án, szerdán.

Az alkotások megtekinthetők: 2022. május 19-től május 31-ig, hétköznapokon 10 és 18 óra között a könyvtár nyitvatartási idejében.  

Vissza